Fele po regeneracji dobre to czy złe??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak ja w temacie... Mam zamiar kupic fele... Juz mam na nie fundusze, ale sam nie wiem, gdyz felgi te sa po regeneracji, sa identyczne jak ma SKORA, mam nadzieje ze sie nie obrazi . W wyszukiwarce szukalem i nic nie znalazlem wiec sie pytam. Mam tez na oku inne ale cos mi kefia, albo to tylko moje filmy, a chodzi o te: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15459542 .

Jesli mozecie wypowiedzcie sie na ten temat...

Pzdr

2 negatywne komentarze u gościa to sporo jak na wszystkich siedemnaście. Ja z reguły nie kupuję takich drogich rzeczy jeśli ktoś ma chociaż jeden negatytwny komentarz.

Moze popros jakiegos klubowicza z Wa-wy o obejrzenie ich ?

Radze jednak kupic te fele co sa w Gdyni, przynajmniej bedziesz wiedzial co kupujesz tym bardziej ze jest to zaklad wulkanizacyjny, a nie kupowac z allegro. Mozna sie naciac i co wtedy? kaska wyrzucoana w bloto i plucie w brode ze sie dales naciac, a i felga moze byc za szeroka 7cali, te w gdyni maja 6.

Ja bym nie ryzykował raz na Allegro kupiłem oponki podobno nie jeżdżone a w rezultacie dostałem takie na których było może 5-6 mm bierznika... Kolo musiał oddać kasę bo mu wszystkie aukcje demolowałem

macmind

Cytat:
2003-08-21 11:26:36, macmind pisze:
Kolo musiał oddać kasę bo mu wszystkie aukcje demolowałem

macmind

Buuuu bylem dzis w tym zakladzie w Gdyni... I sprawa przedstawia sie tak ze mnie na to jednak nie stac... Mialem prawie na styk na opony i na alumy ale do tego doszly dystanse (koszt jednej dystasy 50zl, nie wiem czy to drogo czy tanio ale dorobione by byly), do tego rozwiercanie na piaste i cos tam jeszcze to razem dodatkowe 300zeta Ale do pelni szczescia brakuje mi az 400zl... Wiec chyba bede musial sie pozbyc szybko moich fabrycznych alusiow. Tak wiec kolejne pytanie...

Na ile cenicie moje alusie??

Mam ich 5sztuk, na 1 opona do wyrzucenia, na 1 opona stan mierny+, na 2 opona stan dostateczny+, i na 1 opona z zapasu jak noyyka . Jesli mozecie to w profilu sa zdjecia tych fel... Powiedzcie ile moge za nie wolac??
Pzdr

Zalezy od stanu felg - jak znosny to za same fele ze 150 wkoncu to tylko 13-tki

Jak będziesz znał już cenę to daj znać,jestem potencjalnym kupcem

na Żeraniu wszystkie rodzaje alufelg do poldka chodza po 600 za 4 szt, to u chandlarzy a okazyjnie to i za 400 kupisz komplet, choć to żedko się zdarza

Wszystkie rodzaje?? A maja tam moze jakies alu 14' do poldolota?? Aaa i czy sa to nowki fele tam na Zeraniu??

[ wiadomość edytowana przez: Bolo_928 dnia 2003-08-21 20:23:15 ]

Na ostatnim Zeraniu za parke Andysowych alu wolali 50 zl - jak by byl komplecik to bym brał

Cytat:
2003-08-21 20:23:43, road_runner pisze:
Na ostatnim Zeraniu za parke Andysowych alu wolali 50 zl - jak by byl komplecik to bym brał

To są korzystne ceny Chyba kiedyś trzeba będzie się wybrać na Żerań na zakupy

Powiem wam tak poszerzanie kupowanie uzywek ktore na 98% sa lekko skrzywione to total bez sens wg mnie. Wyglada to super ale niestety nie ma to nic wspolnego z bezpieczenstwem na zlocie np dowiedzialem sie od kolesia z FSO ze alu fela po 3 latach to szmelc pod wzgledem technicznym tj traci swoje wlasciwosci itp...

Z bratem sie napapiluismy na 14tki do Tipo GT orginal.. zniszczone i wogole dalismy za nie chyba ze 300zl czy jakos tak. Z piaskowaniem i lakierowaniem wyszlo w sumie ok 700zl...
Potym zobaczylem w sklepie ze spox fele nowke mozna miec za okolo 1000zl(komplet). Dlatego juz wyleczony jestem z tych uzywek. Roznica 300zl a okazuje sie ze jeszcze to jest jakos niebezpieczne..