Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adamalfa ruda śląska | 2009-09-22 13:59:51 rozumiem poważną awarię ale taka dupina za przeproszeniem brak mi słów. |
adamalfa ruda śląska | 2009-09-22 14:59:07 własnie po testach na odpiętym sensorze wszystko ok
po podłączeniu i ręcznym manipulowaniu potencjometrem silnik przerywa co koledzy na to??? |
marcinm TOYOTA MANIAK ... | 2009-09-22 15:05:35 Mierzyłeś opory ?
pzdr |
adamalfa ruda śląska | 2009-09-22 20:01:35 niestety tu muszę pana zmartwić ale wszystkie części są orginalne i prawie wszystkie kupione w toyocie w k-cach
a moja toyotka nigdy nie jeździła na gazie i nigdy nie będzie a jej przebieg orginalny 185 tyś. |
adamalfa ruda śląska | 2009-09-22 20:05:44 a podłogę proszę szanownego kolegi to już demontowałem chyba z 5 razy ,mam wprawę,właśnie bez tego cholernego czujnika pokonałem drogę na a4 pomiędzy katowicami a rudą 4 razy i samochód idzie jak burza jak go podepnę to fiksuje. |
adamalfa ruda śląska | 2009-09-22 20:12:43 acha a opory pan sprawdzał jak moja toyotka była u was na servisie. |
adamalfa ruda śląska | 2009-09-22 20:19:07 sory że zanudzam ale ten samochód stoi cały czas na hali(jest to mój 3 samochód) i używany jest sporadycznie do wyjazdów rodzinnych lub ciągniecia przyczepy campingowej,dlatego nie jest to auto katowane a mam go od 5 lat 3 lata w GB i 2 w polsce.
pozdrawiam serdecznie. |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-09-22 21:12:10
Nie bylo takiego samochodu na diagnostyce,mial Pan szanowny przyjechac ale sie nie pokazal ![]() ![]() No chyba ze byl Pan w sierpniu,kiedy bylem na urlopie. A juz napewno nie mierzylem zadnych oporow. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-09-22 21:18:33
Wcale mnie Pan nie zmartwil,mozliwe ze te czesci zakupil Pan w Katowicach ,ale z pewnoscia nikt ich nie zdiagnozowal jako powod niesprawnosci. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-09-22 21:59:29
Juz wiem kim jestes Panie Adam Alfa. Jest Pan tym nieszczesnym wlascicielem warsztatu,ktory przywiozl mi totalnie rozebrana Prewie na lawecie w kwietniu.Wymieniliscie sobie wszystko co sie dalo,i niestety nie udalo sie wam go przywrocic do zycia. Oszacowalem wtedy ze za 500 zl moge go zdiagnozowac i uruchomic. Nie wymieniajac wtedy niczego uruchomilem samochod. To byla jego pierwsza i ostatnia wizyta w Katowicach. Wiec mala prosba,prosze z laski swojej nie wypisywac nieprawdy. Bo to nie ladnie tak klamac ,a po drugie groza za to konsekwencje prawne. Juz kiedys na innym forum obrazano naszego doradce podajac nieprawde,i delikwent zostal zmobilizowany przez nasza kancelarie prawna do sprostowania. Pozdrawiam,i zapraszam znowu,jak sobie nie dacie rady. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
adamalfa ruda śląska | 2009-09-23 07:43:46 jestem daleki od obrażania kogokolwiek ,nie na tym to polega,
toyotka ma się już dobrze dziękuję za pomoc. pozdrawiam serdecznie |
adamalfa ruda śląska | 2009-09-23 07:46:06 nowy czujnik kosztował mnie 97$ |