Potrzebny namiar.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuję namiar na jakiegoś solidnego-niedrogiego
blacharza-lakiernika z Warszawy i okolic. Muszę sobie trochę wyprostować tył

macmind

Chyba będę mógł coś zaproponować, ale dopiero jutro (niestety nie mam netu w domu, ani adresu przy sobie).
Mogę powiedzieć, że adres chyba jest sprawdzony bo kiedyś robiłem w tym miejscu i byłem zadowolony.
A więc do jutra .

Hmmm...trochę mi głupio bo okazało się, że po pierwsze zakład o którym pisałem wcale nie jest tani, a po drugie mój tata powiedział, że od pewnego czasu oni zajmują się właściwie tylko zachodnimi markami i niestety raczej nie "bawią się" w drobne naprawy.
Tak więc BARDZO CIĘ przepraszam i jednocześnie obiecuję, że jeśli będę miał jakieś namiary na dobry i tani zakład to dam znać.

POZDRAWIAM

Nie ma sprawy.

Macmind

Ja mam znakomego lakiernika bierze 250 zeta z pomalowania elementu z przygotowaniem i materiałami lakierniczymi. Ile policzy blacharz zależy od skomplikowania roboty. Jak chcesz namiar, pisz na priva.

Jezeli chodzi o blacharke to Ci nie pomoge(chyba ze kumpel kupil juz sobie caly sprzet do roboety) Jedynie moge sie zapytac go lakierowanie , za 1 element bierze 50-70 zl ale muszisz miec swoj lakier

Jutro jadę oddać mój "Lisomobil" do lakiernika z okolic Wyszkowa. Kolega powiedział mi że gość robi dobrze i bierze niewiele (100zł za element - robota + lakier-zwykły akryl bo za metalik coś trzeba dorzucić) Za lakierowanie całego fiaciora krzyknął mi 1000 zł. Jak się sprawdzi (potrwa to ze 2 tygodnie) to mogę Ci dać namiar. Na razie nie podaję bo jak mi spartoli robotę to nie chcę świecić przed Tobą oczami.