| « Poprzedni | Następny » |
marcinm TOYOTA MANIAK ... | na 99% będzie pasował, w starletce pasuje, w Camry też
pzdr |
Talus TOYOTA DRIVER Carina E / Evo '07 Mielec | dużo z tym roboty?
mi zaczyna skrzypieć, co mnie czasami denerwuje
|
Talus TOYOTA DRIVER Carina E / Evo '07 Mielec | to nie tylko to.
zdecydowanie ciężej działa. ten od pasażera jakbym powietrze przekręcał... |
Nowy011 CarinaE XLI 5D Warszawa | sorki za uśmiech ale właśnie jestem na etapie reanimacji zamków znaczy kładek i powiem Ci że .. hmm ..
na ten jeden % ( ktośpisał 99% ,że pasuje) odpowiem,że nie będzie pasował. ianczej jest poprowadzony tzw,,wąs" który jest przykrecany do plastikowej raczki tzn pod rączke i przykrecany do drzwi,, I te zamki maja oknzaczenia czy sa LEWE czy też prawe..... Sorki,że cie zmartwiłem.. ale może pocieszające jest to ,że ja szukam kpl. do wszystkich drzwi i zamka w klapie i jak narazi eceny maja kosmos jeen mi krzyknął 120 za dwa zamki ![]() |
sterciu T E L E T U B I Ś ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | wkładke bez problemu mozna założyc Lewą w prawych drzwiach a Prawą w lewych z tymze faktycznie ona w gruncie rzeczy nie powinna być zakładana na stonie do której nie jest. Po zamianie wkładek bedzie otwór na klucz pod kątem a nie pionowo jak normalnie powinien być. Wkładka bedzie normalnie funkcjonować. ----------------- Wypożyczalnia kamperów Wrocław |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | To ja także mam pytanie dotyczące zamków. Mam 3 kluczyki do auta. I wszystkie pasują do drzwi, schowka, stacyjki, ale żaden nie pasuje do zamka w klapie bagaznika. Auto to Toyota CArina E sedan 96r. Na necie czytalem, ze mozna samemu sobie dopasować zamek do kluczyka. Wystarczy rozebrac wkładkę i przypiłować te zapadki które wystają, ewentualnie pozamieniac je miejscami. Orientuje się ktoś może w temacie?? Bo chciałbym mieć możliwość otwierania bagaznika z kluczyka.
Pozdrawiam |
Hydrograf Toyota Avensis T22 Gdynia | Witam serdecznie.
Ja mam to samo w Cari też mam 3 klucze i jeden nie pasuje do tylnej klapy. pozdro. |
![]() siooska ->Toyota Parking Only<- Toyota Carina Sieradz | Moze mieliscie wymieniana klape bagażnika np. po kolizji i nie bedzie pasował ![]() |
![]() siooska ->Toyota Parking Only<- Toyota Carina Sieradz | Moze mieliscie wymieniana klape bagażnika np. po kolizji i nie bedzie pasował bo zamek nie przełożony ![]() |
![]() siooska ->Toyota Parking Only<- Toyota Carina Sieradz | Moze mieliscie wymieniana klape bagażnika np. po kolizji i nie bedzie pasował bo zamek nie przełożony ![]() |
Perzan TOYOTA MANIAK ![]() ST191L-DWMNKW Kraków |
A do schowka pasuje ? Pozdro. ----------------- *** Try not. Do or do not. There is no try. *** |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | moj do schowka pasuje. |
| « Poprzedni | Następny » | |