Witam
Po kilku rozmowach zdecydowałem się przedstawić pomysł, który narodził się jakiś czas temu w kilku mądrych głowach ... pomysł wspaniały, aczkolwiek zwariowany i ciężki do realizacji, podejżewam że na rok 2010 możliwie że niemożliwy do realizacji ... ale do rzeczy.
Każdy wie, że VAGi mają w Polsce dwie dość potężne imprezy - na VWManii nie byłem, ale tegoroczna majóVWka mimo niesprzyjającej pogody zalicza się napewno do imprez udanych ...
To, co zauważyłem po majóVWce to to, że tak naprawdę Oplarze ... nie mają tego typu imprezy. Owszem, jest Krotoszyn, ale z tego co wiem nie gromadzi takich ilości ludzi jak imprezy VAGów ... Cóż, jeśli (nie ubliżając nikomu oczywiście) kierowcy VAGów potrafią się zorganizować, to czemu nie ma takiej organizacji wśród Oplarzy? Dlatego też powstała inicjatywa stworzenia czegoś w stylu Opel Treffen ... "Opel Meeting Polska", bo taka jest 'robocza nazwa imprezy', polegałby oczywiście przede wszystkim na zgromadzeniu w jednym miejscu jak największej liczby Opli, spotkaniu, wspólnej wymianie zainteresowań, Zjednoczeniu klubów i integracji ... oczywiście nie mogłoby się obyć bez prób sprawnościowych, na oku jest kilka obiektów ... cóż, pozostaje tylko poznać Waszą opinię na temat takiej inicjatywy ... czy ma w ogóle szansę zaistnieć? Czy bylibyście chętni przyjechać na takie coś? Prosiłbym o Wasze wypowiedzi ...
Pozdrawiam

aczkolwiek napewno bardzo ciezki do ogarniecia logistycznie i osoby, ktore by sie podjely organizacji musza miec jakies doswiadczenie w organizowaniu tego typu imprez ale mam nadzieje ze sie uda, ja chetnie bym sie wybral na taka imprezke, klubow i for oplowych mamy od groma i ciut ciut wiec mysle ze troche ludzi by sie uzbieralo