Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-11-18 21:46:24
Zalezy jakie masz szerokie kola.Wystarczy ze lekko jest rozbiezny lub za bardzo zbiezny i efekt na koleinach jest zwielokrotniony. Zaluz sobie pilota do zamkow,mamy 21 wiek ,nikt juz nie gmyra kluczem w dziurze zeby wejsc do auta. ![]() ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
iksior_x Lublin | 2009-11-18 22:03:35
Koła 185 więc szału nie ma Fakt troszkę może ściąga na lewo O pilocie już myślałem ale na razie muszę zobaczyć czy jest sens inwestować w auto na tyle |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-11-18 22:13:56
Noo stowa to kupa kasy,bo tyle kosztuje sterownik z 2 pilotami. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
iksior_x Lublin | 2009-11-18 22:15:55
bez komentarza... |
Egiptos TOYOTA DRIVER Corolla e11/ Volvo V70 Lasowice Wielkie | 2009-11-19 07:08:33 Ja od razu założyłem sterownik, znacznie taniej wychodzi niż wymiana kompletu zamków (czy nawet jednego). Warto o tym pomyśleć. Tak jak pisze Bielektron zapłaciłem ok 100 a założenie nie nastręcza problemów. |
Yabadabadoo MR2 Wadowice | 2009-11-19 10:04:00
Kiedyś, dawno temu, innym autem, też miałem spory problem w koleinach. Powodem były stare miękkie zimówki. Zmieniłem opony i było lux. Może u Ciebie też jest ten problem, a może po prostu masz niskie ciśnienie w kołach? |
iksior_x Lublin | 2009-11-19 20:19:58
to może być przyczyna bo w sumie niedawno zamieniłem na zimówki ale raczej najprędzej się przekonam na wiosnę jak zmienię na letnie a co do ciśnienia to wszystko w normie ![]() |