Dziwnie niska cena jak za taki stan i ten rocznik

.
Pozatym to facet napisał ze była uderzona w tył i prawdopodobnie kiedys tez inne naprawy blacharskie mogla miec

.
Ze zdjęc wygląda nie najgorzej.
Siedzenia byly obszywane skórą , nie jest to fabryczna skóra poniewaz jak pamietac skóra w Carinie/Coronie wystepowała tylko w kolorze czarnym , do tego do kompletu byla kierownica obszyta skóra (czego tutaj brakuje) , galka zmiany biegów obszyta skora (tez tego tutaj brakuje) , boczki drzwiowe ze wstawkami skórzanymi. Trafiały sie tez dzwignie hamulca ręcznego fabrycznie obszyte skórą ale to głownie widziałem w Coronach.
Śmieszy mnie tylko jedno stwierdzenie : "Sprzedaję z żalem, z powodu jednej wady fabrycznej - brak klimatyzacji, przy małym dziecku ta wada staje się męcząca"
Kiedyś nie było klimatyzacji w autach tak powszechnej jak teraz i ludzie sobie radzili jakoś bez najmniejszego problemu z małymi dziecmi

. Ja mam klime praktycznie we wszystkich autach i w lecie bardzo rzadko ich uzywam

. Dlatego teraz to juz nawet nie jest dla mnie piorytet w zakupie auta

. Lepiej byłoby jakby napisal ze juz mu sie znudziło auto i kupił duzo młodsze i nowsze

.
A tak wracając do tematu to po tych zdjęciach nie najgorzej wyglada , ciekaw jestem jak w rzeczywistości by było

.
Zderzak z tyłu ma pomalowany jak w wersji "Flash" , czyli cały w kolor bez tej "listwy" w kolorze czarnym jak z przodu. Mogli i przedni tak pomalować łacznie z klamkami

. Lusterka ma malowane , nie byly napewno fabrycznie w kolorze

.
Zresztą to jest auto które niedlugo bedzie miało rocznikowo 14 lat więc tez nie ma co wymagać niewiadomo czego od niego

.
-----------------
Wypożyczalnia kamperów Wrocław
[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2009-11-26 14:39:50 ]