Cytat:
|
2006-08-29 11:08:19, madzia_83 pisze:
Antena Hustlera jest dłuzsza i ma dłuższy kabel ale to 1 m wysokosci. Poradźcie mi co robić plisss...
...dłuższa antena to też więcej śmieci z eteru a na tym mi nie zależy....
|
|
1 m wysokości ta nie jest dużo.Ja żałuję że nie kupiłem od razu Sirio ML-145 (1,5 m

)
Jeżdżę z Hustlerem i jeszcze nie zdażyło mi się o nic zahaczyć.
A co do wjazdu do garażu to żaden problem zdjąć antenkę z dachu albo odkręcić od podstawy. W końcu i tak się z reguły wysiada żeby otworzyć drzwi od garażu.
Co do śmieci, to nie zawsze dłuższa antena to więcej śmieci.
Wspomniana ML-145 jest dłuższa i ma o niebo większy i lepszy zasięg od Hustlera. A od wycinania szumów jest pokrętło SQ.Poza tym, taka np Sirio ML-145 zbiera znacznie mniej zakłóceń od silnika niz np Hustler.
Jeśli moge coś doradzić to powiem tylko, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i te kilka km jakie wyłapuje na Hustlerze juz mi nie wystarcza
Sam gdy kupowałem radyjko wybrałem Hustlera bo uważałem, że 1 m spokojnie wystarczy, a z batem na dachu długości 1,5 m będę wyglądał jak trolejbus
Owszem starczył ale juz nie wystarcza.Apetyt rośnie i przymierzam sie do zakupu ML
Żałuję, że od razu nie odłożyłem więcej kasy i nie kupiłem dłuższej anteny.teraz będzie mnie to kosztowało o wiele więcej.