Znalazłem na szrocie 125p z roku 74

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj podczas objazdu szrotów, znaleźliśmy z mochem ładną syrene 105, a na samym końcy placu stoi sobie 125p "przejściówka" z roku 74. Niestety niemogłem się do niej zbliżyć, bo pod silnikiem ma bude pies... na mój widok wskoczył na maske i swoim zachowaniem odradzał podejście. Ale auto jest kompletne, oczywiście zapomnijcie o blacharce, chociaż niewiem niedotykałem... Ale posiada elementy które są poszukiwane przez większość z Was typu zderzaki z kłami - naprawde w dobrym stanie, migacze, lampy czy atrapa.
Jak coś to piszcie o co mam wypytać, może uda mi się znaleźć kogoś z cyfrówką to porobi foty.
Inna sprawa to syrena. Na szczeście niezostała skasowana, jest do kupienia, a jej stan naprawde kuszący. Podejrzewam że mój malan ma więcej rdzy niż ona. 105 z biegami przy "fajerze"... cholera jak mnie korci...

Macqueen mam aparat cyfrowy więc jak coś to jutro (czyt.2 września albo jakoś w tym tygodniu)możemy podjechać na ten szrot i obfotografować chłopakom tego kanta.Nie bede juz dzisiaj w sieci wiec jak coś to pusc mi sms'a na kom.-->501-297-328 .Czekam na odpowiedź