MotoNews.pl

CZY TE SILNIKI MOZNA GAZOWAC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Jestem w trakcie zakupu auta i zastanawiam sie czy mozna gazowac te silniki i jaki osprzet bylby najlepszy
1. Opel Zafira 1.8 lub 2.0 16V ECOTECH z 2006 roku
2.KIA Carens 2.0 16V DHC z 2007 roku
3. Honda FR-V 1.7 lub 2.0 VTECH z 2006 roku

Jesli nie tajemnica to jaki koszt mniej wiecej takiej dobrej instalacji a auto bede uzytkowal wiekszosci po miescie TAXI takze zalezy mi na dobrej jakosci instalacji dzieki i pozdrawiam

Witam.
najlepszy jest silnik z Opla do zagazowania ale sprawdź czy jest to z kolem zapasowym model czy bez bo jak bez to nie da sie rady tam zamontowac zbiornika gazowego. tym bardziej tam gdzie sa dodatkowe siedzenia. na drugim jest KIA CARENS. jesteś białego stoku to macie tam u siebie firme AC producenta instalaci gazowych . Polecam bardzo STAGA 300 PREMIUM.

Cytat:
2010-01-26 10:49:58, magic1803 pisze:
Witam. Jestem w trakcie zakupu auta i zastanawiam sie czy mozna gazowac te silniki i jaki osprzet bylby najlepszy 1. Opel Zafira 1.8 lub 2.0 16V ECOTECH z 2006 roku 2.KIA Carens 2.0 16V DHC z 2007 roku 3. Honda FR-V 1.7 lub 2.0 VTECH z 2006 roku Jesli nie tajemnica to jaki koszt mniej wiecej takiej dobrej instalacji a auto bede uzytkowal wiekszosci po miescie TAXI takze zalezy mi na dobrej jakosci instalacji dzieki i pozdrawiam