Szkoda opelka :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.youtube.com/watch?v=2HqkHxOsk3I

Najbardziej Wq@#$wia mnie ta obojętność wszystkich dookoła.

Zamiast jakoś pomóc, zrobić cokolwiek to wszyscy przechodzą/przejeżdżają i patrzą.

Ale największą znieczulicą i kretynizmem wykazał się sam kamerzysta...

szkoda gadać

zauważcie że auto było otwarte, pewnie "skradziejowane". Ok ukradł, wyjeżdził paliwo ale nie uszkodził, to niech zostawi i sp...... ale żeby od razu palić?
chyba ze własciciel stwierdził ze za ubezpieczenie weżmie wiecej niz na giełdzie.

taa,
kradne auto,kończy mi się paliwo to wkur....ny podpalam silnik ?
pomyśl zanim coś napiszesz !

pzdr.Marek

[ wiadomość edytowana przez: MarekV6 dnia 2010-02-19 18:36:52 ]

Niestety taka łódzka znieczulica

Cytat:
2010-02-19 18:53:17, mareckiL pisze:

W naszym kraju nadal panuje przekonanie, że jeśli coś nie dotyczy mojej osoby, to po co się mieszać. Miejmy nadzieję, że za kilkanaście lat, nasz naród zmieni swoją mentalność.

Spokój przechodzących obok palącego się auta jest zadziwiający, przecież auto się paliło 1.5m od chodnika.
Cytat:

Znieczulica ludzka, bo nie tylko łodziacy tacy są. Pewnie w każdym mieście znajdzie się jeden na stu, co jednak coś zrobi.

PS Auto paliło sie blisko mnie a dowiaduję się o tym z forum

Jezdze po całej Polsce i wiele miast jest specyficznym i ludzie tam mieszkajacy. Ale takiej znieczulicy juz dawno nie widziałem.
Ale sa duzo gorsze miasta i mentalność ludzi tam mieszkajacych niz Łódz. Bez urazy ale na moim pierwszym miejscu jest Warszawa bo mało zostało rdzennych Warszawiaków.

[ wiadomość edytowana przez: homer171 dnia 2010-02-21 22:07:43 ]

eee mnie to wygląda jakby on chciał spalić to auto

tak maksymalnie się nie spieszył, że bardziej to już chyba musiałby sie czołgać przy tych "próbach" gaszenia

poprostu patrze na ten film i myślę sobie: run Forest, run a on qwa spacerkiem po te wode

i tak najlepszy jest całkowity luz przechodniów

widac najbardziej przejełą się straż pożarna

Dziwne,gasi wodą a gaśnica pewnie w samochodzie siedzi.
U mnie "sikawki" zamiast wody użyli by piany.Dobrze że zakręcają chociaż butle z gazem.

ludzie sie nie interesuja bo nie chca miec klopotow...gratuluje kamerzyscie ktory zamiast probowac gasic bo kazdy samochod powinien miec gasnice stoi i filmuje...niestety zanim w polsce zmieni sie mentalnosc skonczy sie pierw glod i bezrobocie...jak glodni zjedza bezrobotnych