| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-09-10 02:25:55 Przeczytajcie artykul ponizej...
Odwieczna wojna płci - Internet stał się damsko-męskim placem boju... Nawet fajne... Za to komentarze do artykulu w temacie "ZOBACZYMY KTO MA PRZEWAGĘ NA NECIE!!! Wpisujcie się!!!!!!! K =kobieta / M = mezczyzna" sa poprostu ... co tu duzo gadac... przytocze kilka "... K!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! my zawsze bedziemy górą ?!?! BTAK? KOBITY?!?! i odpowiedz na post "... Z doswiadczenia wiem ze wiekszosc z was woli byc na dole
"... Proste ze MMMMMMMMMM!!!!!!!! !!!!! tym co napisaly K pewnie i tak M wlaczyli kompy Ale wygrywa internauta o nicku... Seba... piszac... "... pewnie ze wiecej bedzie kobiet...w koncu one robia to co im sie napisze ![]() |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-10 09:56:08 KeyJey, mnie bardziej rozbawiają wypowiedzi, kiedy ktoś wpierw nawrzuca przedmówcy (naturalnie płci przeciwnej) swoją wypowiedź kończąc zdaniem cyt. "... a poza tym, ja nie traktuję netu jako pola walki..." |