Zach.pomorskie LOB-spot

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Moja propozycja jest taka byśmy spotkali się kiedyś w Szczecinie. Zebrała nas się tutaj dość liczna grupka sześciu LOB w większości ze Szczecina no i Gallus. Myślę więc że warto byłoby się spotkać i poznać. Uważam że byłoby miło nie mijalibysmy się anonimowo na ulicy a i na LOB Party możnaby się jakoś razem wybrać.
Ostatnio z podobną inicjatywą wyszłem na OKP i doszło już do trzech spotkań za każdym razem w coraz liczniejszej grupie.
Tak więc zapraszam do wypowiadania się i czekam na propozycje odnośnie ewntualnego terminu i miejsca. Jako że kazdy z nas jakos musi sobie ustawić kalendarz (a Navtex np. wrócić z wojaży) więc myślę że nie wcześniej niż 13,14 wrzesień.
PZDR Vincent

Cytat:
Tak więc zapraszam do wypowiadania się i czekam na propozycje odnośnie ewntualnego terminu i miejsca. Jako że kazdy z nas jakos musi sobie ustawić kalendarz (a Navtex np. wrócić z wojaży) więc myślę że nie wcześniej niż 13,14 wrzesień

Dzieki za pamiec.....
Tak, tak jak bede juz po wszyskich ceremoniach powitalnych i uporam sie z kacem to na pewno sie pojawie
Pozdrowionka