1. sprezyny z Trucka jak najbardziej.....jak pisal El najpierw kowal.
2. Jak najbardziej, ale bedziesz musial pomyslec o jakis innych felgach

ale da sie. Najlepiej z Lady, nie wiem jaki model ale wiem,ze LAdy.
3. Podstawowe pytanie do zamontowania tarcz z tylu.
PO CO?
Skoro hamulec z tyly pelnie w zasadzie role wspomagajaca dla hamulcow przednich, hamujageneralnie slabiej niz przednie kola, zeby nie bylo ryzyka zablokowani ich podczas hamowania.
Po za tym regulator sily hamowania i tak nieomal wylacza je zupelnie w chwili kiedy samochod nie jest obciazony. Ilu z nas jedzi z cala rodzinka na niedzielne wypady za miasto i porusza sie z na tyle dyzymi predkosciami aby tarczowe hamulce z tylu byly potrzebne ?
Juz lepiej wymienic bebny na Brembo i kupisz szczeki ferodo. Mniejsze koszty, mniej roboty a skutecznosc nieomal ta sama.
Juz lepiej pomyslec o modyfikacji przednich hamolcow. np. 2 tloczkowe zaciski od lady. Dobre tarcz i klocki.
Ja osobiscie mam z przodu standartowye tloczki FSO do tego tarcze BREMBO zwykle, nie jakies wyczynowe i zwykle klocki Ferodo. Skutecznosc hamulcow od tego momentu poprawila sie o jakies 70 %. Po 4 tys zyzycia przednich hamulcow wynosi niemal ZERO.
4. No jak pisal El wlasnie wahacze przednie, kielichy amorkow z przopdu, mocowania stabilizatora (lubi gnic i sie urywac).
Proponuje rozporke na pzrednie i tylne amorki. Zobacz na fotki 127 cichego
Cos na ta nute
Mozesz miec klopoty ze wspawaniem rozporki z przodu bo jelsi planujesz wlozyc 1,3 to filtr powietrza przychodzi dokladnie w osi amorkow to raz. Po za tym silnik 1,3 jest wyzszy od 903 tym samym po pierwsze drastycznie zmniejszy Ci sie przeswit pod autem wiec zapomnij o glebie!!!! po drugie jesli dasz silnik za wysoko, zeby moc obniczyc auto licz sie z wycinaniem garba na masce bo zabraknie miejsca na filtr powietrza. ( W moim aucie jak raz za mocno walnalem klapa ulamal sie motylek od pokrywki filtra powietrza).
No chyba,ze zaszalejesz i zalozysz 2 poziomie WEBERY

w tedy zostanie Ci miejce i silnik bedzie mogl isc wyzej ale za to bedziesz sie musial dobrze nakombinowac z podlaczeniem nagrzewnicy i osprzetu do niej.
To tyle ode mnie