Podnośnik elektryczny szyby - prośrba o pomoc

« Poprzedni | Następny »
Stało się - zerwała mi się linka od podnośnika szyby w lewym przodzie (czyli ta od najbardziej potrzebnej szyby). Na allegro kpl. podnośnika jeżeli już jest to kosztuje ok 350 zł co sprawia ze naprawa nie należy do najtańszych. W związku z tym czy istnieje jakaś możliwość np dopasowania z innego modelu np rav 4 (ceny za elektryczny podnośnik już nawet 80 zł) albo np z prawego przodu - a może są jakieś inne możliwości.
Moja carina to 1,8 rok 96 - szyby są elektryczne.

Poszukaj tu po forum, kilka osób coś kombinowało, nawijali linki i takie tam.
Myślę że mogłaby podpasować linka z prawego podnośnika.
A jak chcesz coś nowego to poskukaj kogoś, kto Ci sprowadzi
TAKIE CUDO
Pozdro.

-----------------
*** Try not. Do or do not. There is no try. ***

ja kupilem taki podnosnik za 80 zeta na allegro. zadzwonilem do typa co mial całą cari na czesci. i sie dogadalem. z przesylka wyszlo mnie 100 zeta lewy przod wlasnie. teraz bede szukal prawego

No to lipa ja już 3 dzień dzwonie od allegro po otomoto po chyba wszystkich aukcjach gdzie są części do cariny i maja wszystkie chyba cześci oprócz tego podnośnika. Może ktoś z forumowiczy ma taka na zbyciu??
Pozdrawiam

ja mam silnik taki ale bez szczotek...

Mnie zerwała się tylko linka a silniczek hula aż miło wiec jeżeli da się go przekręcić do twojego podnośnika i masz go na zbyciu to byłbym zainteresowany to bardzo:]

tylko ze moj wyglada troche inaczej. nie jest taki typowy. wiec pewnie bys musial przelozyc szczotki. zreszta jak znajde ten podnosnik to porobie fotki i Ci rpzesle. odezwij sie na priv ze swoim mailem.

« Poprzedni | Następny »