Przepraszam koledzy za brak wyjaśnienia, wiele osób pyta teraz jakie te lepki, jaka wielkość, kolory i ogólny wygląd.
Chciałabym aby ten temat posłużył nam do rozwiania wszelkich wątpliwości, proszę TUTAJ zgłaszać uwagi, pytania, sugestie i ewentualne projekty
Wracając do tematu lepek - mamy zamiar wznowić edycję, nazwijmy ją "wiosenną" - wszystko jest konsultowane z MiśkiemII. Przybyło nowych, czynnych użytkowników forum
którzy pragnęliby ubogacić swoje piękne Toyoty (i nie tylko) lepkami TFT (toyota forum techniczne) - z czego się bardzo cieszymy i jesteśmy dumni
Być może "stare" lepki uległy już zniszczeniu (u mnie na Rollce trzyma się dzielnie!), być może ktoś sprzedał samochód - kupił nowy i chciałby obecny samochodzik oznakować
Super!
Do rzeczy:
Ponieważ nie mam u siebie w komputerze plików, na podstawie których poprzednie lepki były tworzone - kolega Talus pomógł w odtworzeniu pierwowzoru (wieeelkie dzięki!!!). Podstawowa wersja wygląda tak:
Wersja próbna:
Lepki ploterowane (wycinane) były dostępne w rozmiarze (chyba) 10 cm x 15 cm (jak źle napisałam to niech mnie ktoś poprawi) w kilku kolorach - teraz również musielibyśmy wybrać ze 4- góra 5 optymalnych kolorów
Ogólny wygląd/projekt lepki także może ulec zmianie, jeśli ktoś ma jakiś fajny pomysł to proszę się z nami tutaj nim podzielić
Mnie osobiście podobały się bardziej funkcjonalny napis tz. takie małe, "pokawałkowane" literki trudno się naklejało
część zostawała na papierze
Myślałam też o zamówieniu kilku lepek na tablice rejestracyjne - co Wy na to?? Z adresem forum i skrótem
Liczę na WASZĄ pomoc i ZAANGAŻOWANIE! Każde zdanie mile widziane - nie wstydzić się i pisać
Pozdrawiam!! Madzia
PS. Tutaj stary temat dot. lepek ->
>>KLIK<< i >>DYSTRYBUCJI<<