| « Poprzedni | Następny » |
seweryn80 LOB MEMBER Opel Omega B 2,5 v6 Będzin | Jak w temacie pilne |
Pit_Diablo LOB SYMPATYK Opel Omega B Warszawa |
jak aktualne to daj znać jaka cena i fotki na [email protected] |
Pabelo LOB MEMBER Omega A 24v Gliwice | O ile mnie wzrok nie myli to Seweryn chciał kupić, nie sprzedać... |
Pit_Diablo LOB SYMPATYK Opel Omega B Warszawa |
sorry , nie zauważyłem [K] |
seweryn80 LOB MEMBER Opel Omega B 2,5 v6 Będzin | Już nie aktualne kupiłem czekają na malowanie i montaż |
mitas LOB SYMPATYK 2,3TD : 2,5V6 Ząbkowice Śląskie | Witam podepne sie pod temat.Chcialbym kupic pokrywki ale szukam juz dwa tygnie po szrotach, allegro, itp = lipa ma ktos namiar? i po ile to chodzi? |
7gsi LOB MEMBER wieś |
obecnie po 500 - 600pln / kpl i to nie jest żart |
bratyslaw LOB SYMPATYK Omega 3.0 V6 Parczew |
Ostatnio popyt jest wielki ![]() |
mitas LOB SYMPATYK 2,3TD : 2,5V6 Ząbkowice Śląskie | Obecnie szukam tego w holandii i ani jednej sztuki. Ale z ta cena to chyba jakis kosmos. Moze znajde tutaj i mam nadzieje ze dostane taniej. Bo widze ze to jedne z drozszych pokryw.Pewnie pozlacane |
mitas LOB SYMPATYK 2,3TD : 2,5V6 Ząbkowice Śląskie | Obecnie szukam tego w holandii i ani jednej sztuki. Ale z ta cena to chyba jakis kosmos. Moze znajde tutaj i mam nadzieje ze dostane taniej. Bo widze ze to jedne z drozszych pokryw.Pewnie pozlacane |
Mr_Brayan LOB MEMBER MV6+LPG/CBR900RR Płozy/Szczytno | Jak ktoś chce kupić za 500 to ja swoje zdejmę |
| « Poprzedni | Następny » | |