| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
beng DEADSOUL Opel Omega B Rymanów | 2010-12-17 19:35:52 Witam wszystkich świątecznie
Mam taki problem z moją kluseczką otóż zacznę może od początku kiedyś mi się posypał sterownik silnika bez immo wymieniłem go na używkę z immo i całą instalacje potrzebną do tego aby to hulało transponder itd wszystko było by dobrze przy montażu gdybym nie to że delikatnie uszkodziłem transponder mimo tego auto się uruchomiło i było chwile dobrze po pewnym czasie po włożeniu kluczyka i przekręceniu był problem z odpaleniem tzn mrugała kontrolka silnika pomarańczowa nie zawsze ale czasem wiec pojechałem dorobić kluczyk wraz z nowym transponderem i moje problemy sie skończyły aż do teraz bo zgubiłem kluczyk ten dorobiony sprawny więc zostałem zmuszony do użycia tego starego po włożeniu go i przekręceniu niestety auto za nic się nie uruchomiło kontrolka silnika mruga auto kręci ale nie odpala wiadomo z jakich powodów i teraz o to główne pytanie co robić bo juz nie mam pojęcia wszystkie sugestie podpowiedzi bardzo mile widziane aha nie mam kodu kluczyka pozdrawiam i dziękuje |
beng DEADSOUL Opel Omega B Rymanów | 2010-12-21 10:33:09 Dziękuje za jakąkolwiek pomoc bardzo bardzo auto udało mi się uruchomić i już działa wszystko jak należy napisał bym jak co itd ale chyba nie ma to sensu skoro i taki nikt się nie zainteresował pozdrawiam i mimo wszystko życzę każdemu wesołych i szczęśliwych świąt ![]() |
ROBERTHO LOB WETERAN 2xV6 K C H | 2010-12-23 23:02:21
Oczekiwałeś, że każdy z klubowiczów będzie tu wpisywał: " ja nie wiem...." "ja nie wiem..." "ja nie wiem.." itd. Pozdrawiam |
beng DEADSOUL Opel Omega B Rymanów | 2010-12-28 23:23:27 Oczekiwałem że ktoś choć coś poradzi naprowadzi ale niestety a jako ciekawostkę powiem że przemiła ochrona osiedla znalazła moje klucze i teraz mam komplet jak z fabryki pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego 2011 roczku |