Prośba o zdjęcia z Borska

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć Wam!

Mam prośbę, aby osoby obecne w tym czasie z aparatem przejrzały swoje dyski. Chodzi konkretnie o 2 lub 3 Borski:

Pierwszy z moim udziałem - niestety nie Pamiętam dokładnej daty (końcówka 2005 lub początek 2006), było dużo śniegu, cały pas zawalony więc grillowaliśmy z bagażników. Pamiętam, że te fotki gdzieś krążyły, ale na FTP'ie nie udało mi się odnaleźć.

Kolejny Borsk 23-25.03 2007 - ładna, letnia pogoda i przybyłem tam motocyklem. Było strzelanie z wiatrówki, ognicho itd. Też gdzieś się na forum przewijały te zdjęcia.

Ostatni to zimowy Borsk 02.2008 - na FTP'ie wyszperałem jedynie fotki od PiotraS.

Jeśli ktoś ma coś z tych "pozycji" u siebie byłbym bardzo wdzięczny na wrzutkę na serwer lub podlinkowanie gdzieś.

Z góry wielkie dzięki!!
Eryk

[ wiadomość edytowana przez: ericsson dnia 2011-01-15 17:28:35 ]

czymaj Eryk

Eryk w Borsku na Kawie

Eyrk na zlocie na...mini-moto

Borsk z Erykiem i 3000 po dłubaniu

Dzięki Siódemka!

Widzę, że był Borsk na którym nawet nie pamiętałem, że byłem

Ślesin udało mi się wygrzebać wcześniej na FTP'ie, natomiast link "Eryk w Borsku na Kawie" odsyła mnie na 14 Stronę "Spot Szczecin" - czy tam gdzieś w wątku mam szukać linka (bo nie mogłem namierzyć ).

Pozdrawiam

Cytat:
2011-01-15 23:13:16, eron pisze:
natomiast link "Eryk w Borsku na Kawie" odsyła mnie na 14 Stronę "Spot Szczecin"

no, właśnie na 14 stronie /przy opcji wyświetlania od najstarszych do najnowszych/ masz poniżej całą galerię z Borska i ścigi na Kawie - poczekaj, aż sie foty załadują

...pamiętasz, jak Ci się wtedy rama rozkręciła w czasie ścigów? Dobra akcja była

A rzeczywiście - odnalazłem
Thx again

Taa - pamiętam
A w Borsku i "3000 po dłubaniu" to ten silnik tam właśnie dokonał żywota (no, klepiąca panewka jeszcze dowiozła mnie do domu ).

Już sam nie wiem w takim razie z którego Borska były zdjęcia z konkursu strzeleckiego, gdzie PiotrS użyczył nam swój karabin (to chyba nie brzmi najfortunniej? ). Było sporo "strzelców" na zdjęciach, m.in. sam zainteresowany.

No i pamiętam jak dziś, że gdzieś krążyły też fotki z tego pamiętnego, "zasypanego" Borska gdzie Brutal swoim R/C jeździł po śniegu, a jedyny przejazd po lotnisku wykonał bodaj Mayster z łańcuchami. To było pierwsze spotkanie z Wami, pierwszą Omegą A - szatańską, śliwkową 2.6 + LPG, ale mam do niej sentyment i dużo dobrych wspomnień z nią związanych

Nikt nie ma tych zdjęć gdzieś w archiwaliach?

http://www.youtube.com/watch?v=IaYc-amEysU

To był Twój pierwszy raz?

[ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2011-01-16 09:10:24 ]

Tak, dokładnie!!
Co za stare czasy..
Masz może foty stamtąd, czy tylko ten filmik?

[ wiadomość edytowana przez: ericsson dnia 2011-01-16 16:38:37 ]

Tylko film, nie pamiętam by ktoś miał zdjęcia a jeśli już to mnie na nich nie było.

ja mam kilka bo klika ale mam Twoje PIotr tyz

Eric - a czy to napewno była panewka?

A co do zdjęć to napewno je mam tylko musze poszukać