Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Pabelo LOB MEMBER Omega A 24v Gliwice | 2011-06-18 11:38:15 Jeśli ktoś szuka miejkiej popierdółki to polecam.
Jeździ naprawdę przywoicie, bo i koni jak na masę dość. Może nie ma takiego przebiegu jak Siódemkowa Ibiza, ale jak na 3 letnie auto 58 tyś. to dość niewiele. Poniżej link do aukcji: Fabia |
![]() Pabelo LOB MEMBER Omega A 24v Gliwice | 2011-06-18 18:57:31 Tu nie ma co wierzyć, to nie wróżby,
są dokumenty, które to potwierdzają i już. Cóż dziwi mnie podejście kupujących. Na początku 2006 roku miałem na handel Peugeot-a 106 z 98r. Miał przebieg nie mniej nie wiecej tylko 13 tys km. Żeby było śmieszniej słabo udokumentowany, bo nie serwisowany w ASO, a przebieg był tylko średnio raz na 2-3 lat wpisywany na umowie zawarcia ubezpieczenia. Jak stałem na giełdzie to ludzie mówili, że przesadziłem z kręceniem i że pojazd powypadkowy ![]() a on był po prostu użytkowany przez starszą panią zgodnie z przeznaczeniem - jako wózek na zakupy ![]() |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2011-06-18 21:27:37
na ibizę miałem komplet papierów dokumentujacych przebieg - dokładnie obejrzał to tylko JEDEN gość - i kupił bez targów. Reszta dyskutowała i skrobała lakier, ale do papierów to już strata czasu - przeciez to wszystko i tak o kant dupy, bo książka serwisowa z allegro, a faktury mozna se samemu podrukowac... tłumaczyłem, że na książce serwisowej jest naklejka ze wszystkimi kodami wyposażenia, kodem kreskowym i taka sama jest wklejona na budzie i całość da sie zweryfikować w każdym aso, to usłyszałem, że na pewno zeskanowałem i tez se wydrukowałem ![]() |