Witam
Z zamiarem napisania tego tematu nosiłem się już od dawno ale z uwagi na to, że przy końcówce roku mam trochę więcej czasu piszę go teraz. Jak wiadomo wszyscy żyjemy obecnie w era powszechnej cyfryzacji... Bla, bla, bla. Będzie prosto z mostu. Wpadłem na pomysł, który być może przyczyni się do jeszcze większej integracji forumowiczów, członków i ludzi luźniej związanych z naszym wspaniałym Klubem LKP. Widziałem już ten pomysł na kilku inny forach, wrzucam więc i tutaj. W dużym skrócie: większość z nas przynajmniej kilka razy w tygodniu obcuje z komputerem, uważam, że warto byłoby to wykorzystać do jeszcze większej i silniejszej integracji ludzi związanych na różny sposób z LKP.
Można założyć temat w którym będziemy wpisywać dane kontaktowe dzięki którym można będzie skontaktować się z ludźmi ze wszystkich stron Polski.
Przykładowa lista wyglądałaby mniej więcej w ten sposób (z podziałem na województwa):
PODLASKIE:
emde tel: xxx gg (lub inny komunikator): xxx strona FB: xxx
MAZOWIECKIE
Jan Kowalski, tel: xxx gg: xxx strona FB: xxx
etc .etc.
Co sądzicie na ten temat ? Oczywiście podawanie kontaktów byłoby dobrowolne, jeżeli ktoś nie życzy sobie podawać telefonu a z chęcią udostępnia gg, może taką opcję zaznaczyć.
Wypali ? Piszcie jak to widzicie.
Pzdr.

widziałem ten pomysł na innych forach i tam zacieśnił kontakty między ludźmi z forum
Nie trzeba się rejestrować i niczego instalować wystarczy założyć kanał.
ostatnio na stronie zagościł artykół z 2009r ze zlotu wspominkowego którego sam byłem uczestnikiem ale niestety fotki gdzieś poznikały
od tamtej pory nie zauważyłem zmian.
byłbym za gdybyś trche życia i rozwoju wprowadził na stronę