| « Poprzedni | Nastpny » |
Gok (S) SQAD MEMBER Vectra B / BMW e46 , ... agiewniki | ![]() |
Lysy-76 SQAD Sympatyk Wroclaw | Tam tylko WV -eje wpadaja? |
gebels Olenica | Hm ale audi to tez wv yhyh w sumie moglibysmy pojechac w pare osob ze sqadu po ogladac furki kto jest za ? ja nawet jestem w stanie jechac swoim trupem P |
Gok (S) SQAD MEMBER Vectra B / BMW e46 , ... agiewniki | Vag to Vag ale ,, niemieckie samochody " to te Opel, BMW itp... Moe inne marki (nie z grupy Vag) mile widziane... |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | a ja mam Tyskie, czyli japonskie
[ wiadomo edytowana przez: versus dnia 2011-06-14 19:24:41 ] |
Gok (S) SQAD MEMBER Vectra B / BMW e46 , ... agiewniki | Tyskie si zepsuo |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | Dla mnie wzorcem jest ywiec
Ale zamienniki te s dobre ![]() |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | chtnie si wybior, ale jak bd mia si z kim zabra. Moe z Olenicy jaka ekipa bdzie miga. |
gebels Olenica | Nom ja pewnie pojade swoim rumakiem bo blisko kogos jeszcze sie przekreci i bedzie fajnie
|
pelton Wrocaw | Jeli macie jakie ciekawe auta z poza grupy VAG prosz zgasza je na adres [email protected] Kilka zdj, krtki opis jest konieczny przy zgoszeniu. Mamy w planach postawi kilkanacie aut z poza VAG w oddzielnym miejscu na terenie imprezy. Tak jak widzicie, w planie imprezy przewidziana jest nagroda dla najadniejszego auta z poza grupy VAG. |
SVERAdesign Dress SQADet Citroen C4 Coupe Olenica | O tu wida, jak mili i uprzejmi s VAGowcy
Pozdrawiam. |
SVERAdesign Dress SQADet Citroen C4 Coupe Olenica | no to w kocu Wartburgiem moge czy nie...
bo serce mam pena gb VAG - na spk z IF
A tak na powanie... U mnie ino USA wielocypiedy ![]() |
pelton Wrocaw | a beowy Wartburg na chodzie?
dawaj zgoszenie na [email protected]
moesz podesa cokolwiek zechcesz, wane aby auto miao to co w sobie pozdrwiam ![]() [ wiadomo edytowana przez: pelton dnia 2011-08-22 21:14:04 ] |
Maxiu-Punto SQAD Sympatyk Audi A4 Avant 1,9 TD ... Sycw | No ale jak wyglda sprawa wejcia na teren piecht, bo mj vag z tuningu to tylko alu ma
Bdzie tam zorganizowany gdzie paking dla aut "spoza", bo si zastanawiam czy jecha |
pelton Wrocaw | miejsca jest sporo wic bdzie gdzie postawi auto przed bram na jakim placu. wchodzisz na piechotk bez adnych opat. |
pelton Wrocaw | Cze,
Na wstpie chcielimy podzikowa wszystkim za przybycie. Pogoda przerosa nasze oczekiwania. O 14 mylaem, e zejd przez to soce. Frekwencja jak na pierwszy raz ok, mielimy na bramie okoo 170 aut. Wielkie podzikowania dla chopakw od STUNTU, warto byo popatrze na takie wygibasy na motorach. Podzikowania dla sponsorw ktrzy pomogli ogarn wiele spraw, pomc z nagrodami i organizacj. Wiemy nad czym musimy popracowa Do zobaczenia za rok! Pewnie jeszcze reszta chopakw si wypowie
http://gazeta-olawa.pl/artykul-3244-vagcamp---zobacz-foto.html Top 5 Show & Shine Golf mk I
Bora
Corrado
Bora
Karmann Ghia
GLEBA Vento 21 mm :kac:
NAJADNIEJSZE KOO Carline CM2
NAJADNIEJSZE AUTO PUBLICZNOCI VAG Audi A3
NAJADNIEJSZE AUTO PUBLICZNOCI SPOZA VAG Honda Civic :bajer:
Dziki OEN za ogarnicie zdj
P.S. Versus, to tylko wiadczy o niedojrzaoci Twojej i Twojego kolegi Auto po prostu nie dostao si i ju. Ogldalimy je bo stao przed bramom wjazdow i potwierdzilimy ogldajc je, e podjlimy odpowiedni decyzj jako organizatorzy. Po prostu z czystej grzecznoci mgby uszanowa decyzj a nie wygasza tu swoje gorzkie ale. Zdjcia powyej powinny Ci zobrazowa dlaczego auto si nie dostao.
ZLOT DLA AUT Z GRUPY VAG. Na zaproszenia tylko wyjtkowe auta tak jak np. Lanos ktrego widziae pewnie na zlocie lub Honda. Jeli nie to kliknij sobie w link na pocztku mojej wiadomoci. Moe zrozumiesz o co chodzi. Zachowujesz si jak typowy HEJT
[ wiadomo edytowana przez: pelton dnia 2011-08-28 21:26:31 ] [ wiadomo edytowana przez: pelton dnia 2011-08-28 21:28:33 ] |
| « Poprzedni | Nastpny » | |