[K]Fiata 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie zakupie duzego fiata z instalacja lpg waznym przegladem i oc w cenie do tysiaca zlotych.Najchetniej z wojewodztwa slaskiego i w cenie ok tysiaca zlotych pozdrawiam.

lepiej wpierdol ten 1000pln w swojego zagazuj a nie kolejnego marnujesz

Po co ten zbędny komentarz?

mam cos dla ciebie

[ wiadomość edytowana przez: Poramancza dnia 2011-09-05 15:09:56 ]

Cytat:
2011-09-05 07:51:20, Paszczus pisze:
Po co ten zbędny komentarz?

nie jest to komentarz tylko słuszna rada. Myślisz że kuipsz fiata za 500 i będzie do jazdy że ani gr nie dołożysz?? Chłopie masz dobrego fiata zrób go odbierz dowód wsadz mu gaz za 500zł i będziesz miec auto a jak Ci szkoda na oc to polecam rower.

Poramancza, wiela za to cudo?

Cytat:
2011-09-05 16:13:40, Piotrek42gv pisze:
nie jest to komentarz tylko słuszna rada. Myślisz że kuipsz fiata za 500 i będzie do jazdy że ani gr nie dołożysz?? Chłopie masz dobrego fiata zrób go odbierz dowód wsadz mu gaz za 500zł i będziesz miec auto a jak Ci szkoda na oc to polecam rower.

Ok dziekuje za rady ale pomaranczowego kanta juz nie mam to po pierwsze primo po drugie nie ja szukam kanta dla Siebie tylko dla kogos.Takze mysle ze wszystko juz sobie wyjasnilismy.

Cytat:
2011-09-04 21:23:07, Paszczus pisze:
Jak w temacie zakupie duzego fiata (...)

Cytat:
2011-09-05 17:27:04, Paszczus pisze:
(...) nie ja szukam kanta dla Siebie tylko dla kogos. (...)

Robisz z nas idiotów? Jeżeli to prawda to czemu ten ktoś sam nie wejdzie na forum i napisze że szuka?

ludzie czyście sa normalni, wpisałem w gogle "125p złom" i takie foty sie pojawiły to wkleiłem zeby sarkazmem pojechac, jak widac nie udało sie bo i paszczus priwa o cene i telefon napisał

Cytat:
2011-09-05 18:46:11, Poramancza pisze:
ludzie czyście sa normalni, wpisałem w gogle "125p złom" i takie foty sie pojawiły to wkleiłem zeby sarkazmem pojechac, jak widac nie udało sie bo i paszczus priwa o cene i telefon napisał

ahahahhahahahhahahahahaha żartujesz??