MotoNews.pl

Sprzedam kompletny silnik z wiązką z Polonez ROVER

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, silnik zdrowy, lekko przygięta miska oleju, nie jeżdżony na LPG, kompletna instalacja elektryczna silnika, wypięta, nie wycięta + komputer. Przebieg niecałe 80 tyś. Cena 350zł do negocjacji. Odbiór osobisty w Wadowicach. Tel. 604 786 480

uszczelka pod glowica ?

wiadomo na jakim oleju jezdzil?

Uszczelka nie była robiona, ogólnie silnik nie był rozkręcany, olej 15w40 Castrol Magnatec, nie kopci, i nie bierze oleju.

o matko 15w przy takim przebiegu we współczesnym silniku...
A ile byś chciał za samą wiązkę?

Sprzedaję w komplecie.

UP

napisz do pavlusa - moze szukać takiego.

Cytat:
2011-11-04 17:38:28, KordosMichal pisze:
Jak w temacie, silnik zdrowy, lekko przygięta miska oleju, nie jeżdżony na LPG, kompletna instalacja elektryczna silnika, wypięta, nie wycięta + komputer. Przebieg niecałe 80 tyś. Cena 350zł do negocjacji. Odbiór osobisty w Wadowicach. Tel. 604 786 480

Czy to rozbitek? Chętnie wezmę również filtr powietrza, podstawkę akumulatora (trzeba uciąć zgrzewy) słowem, wszystko na swap do zwykłego Poldka z motorem 1,6. Jaka wtedy cena?
Kielich skrzyni gdzieś na allegro widziłem za 18 zł)
Pozdrawiam

Cytat:
2011-11-26 21:13:52, Michal750 pisze:
Czy to rozbitek? Chętnie wezmę również filtr powietrza, podstawkę akumulatora (trzeba uciąć zgrzewy) słowem, wszystko na swap do zwykłego Poldka z motorem 1,6. Jaka wtedy cena? Kielich skrzyni gdzieś na allegro widziłem za 18 zł) Pozdrawiam

Ze tak spytam co ci z samego kielicha?

Od południa jest już mój. Więc nie aktualne.

Cytat:
2011-11-26 22:08:10, pavlus pisze:
Od południa jest już mój. Więc nie aktualne.

Niech będzie pochwalony...