MotoNews.pl

[S] FURIOUS RAJDOWE UBRANKA DLA TWOJEGO POTOMKA! :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie i Panie, okazja niebywała - wiosenne porządki w szafie mojego synka ujawniły dalszą nieprzydatność rozmiarową następujących wyścigowych ciuszków:
(klik w zdjęcie żeby zobaczyć w większym rozmiarze)

Oryginalny kombinezon Jordan F1 ma nawet klapy za które wyciągnąć dziecko z "rozbitego" jeździka więc wyjątkowo odwzorowany z oryginału. Rozmiar 92 (1,5-2 lat).
Kupiony na jednym z wyścigów GrandPrix przez znajomego (prawdziwy pasjonat, stać go ). Jego syn ubrał kilka razy, mój dosłownie trzy (do zdjęć, na rajd i na bal przebierańców). Ma przeszycia w kratę jak prawdziwe kombinezony i wszystkie loga zrobione haftem maszynowym co odróżnienia go od gładkich z kolorowymi nadrukami >> TEGO TYPU <<
Cena 145zł. Jak ktoś uważa, że drogo to niech najpierw zobaczy cenę tańszej wersji w linku powyżej. W oryginale zwykłe koszulki kosztują 100euro .

Kurtka wiosenna z polarem (dwustronna) BMW-Williams Michelin.
Cena 65zł.

Kurtka wiosenna z polarem (dwustronna) Ferrari - Formula1.
Cena 65zł.

Obie powyższe kurtki są bardzo dobre jakościowo. Nie są gruba ale dzięki polarowi ciepłe i nawet na chłodne wieczory się nadają, tym bardziej że mają kaptur więc i deszcz nie straszny. Rozmiarowo na rok-półtora, a nawet dwa lata.

Kurtka wiosenna Fast&Furious, przy odrobinie wyobraźni (albo pomocy krawcowej ) może być Fiat&Furious. Pasuje do taty w czarnej koszulce klubowej, mogę jedną sprzedać . Kieszeń wewnętrzna (ale bajer, co nie?).
Cena 45zł.

Dokładne rozmiary dorzucę później jak zmierzę, jeśli ktoś czymś zainteresowany to patrzeć kilka postów niżej.

[ wiadomość edytowana przez: Fiat-Furious dnia 2012-04-15 17:09:49 ]
[ powód edycji: zajebiste te ciuszki ]

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2012-04-15 17:15:51 ]