a TU caly filmik

| « Poprzedni | Nastpny » |
kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | pomyslalem sobie, ze moznaby napisac tu tytuly filmow w ktorych obejrzec mozna 131, ewentualnie wklejac kadry z takich filmow. Na poczatek scenka z Knight Ridera
a TU caly filmik ![]() |
Insekt 2xFiesta mk1 xr2 Bytom | W dzisiejszym odcinku "Czterdziestolatka" bya zielona mirafiorka specjal w pierwszych ujciach dziaki gwnego bohatera.
Uj nie mam bo w TV leciao. |
AdrianK F&F Sympatyk Fiat2300SCoupe,Fiat1 ... Szczecin / Lipiany | By taki film, w ktrym Piotr Fronczewski, jako gwny bohater, obcokrajowiec, przyjecha do Polski na co w rodzaju podry sentymentalnej. Nie pamitam tytuu filmu, ale jestem na 99,999% pewien, e jedzi w nim tym samym egzemplarzem, w posiadaniu ktrego teraz jestem, bo kupiem go spod Komorowa i ma nawet identyczn naklejk na przedniej szybie.... [wiem, ze to bzdura, ale jak fajnie si czasem tak 'podkrci'... ]
A pamitacie odcinki '07 zgo si', w ktrych 'pani historyk sztuki' jedzia granatow 131S? Identyczna jak moja .... ![]() |
yapko F&F MEMBER Fiat 128 Tarnow/Krakow | Byl ostatnio taki film o protestach robotniczych i spalili tam sekretarzowi KC jego piekne, nowe 131. |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | to nie film tylko advert z epoki chyba kazdy fan 131 widzial juz co? ale na wypadek gdyby nie to daje link do kaskaderskich popisow czarnego steeva macqueena![]()
edit: jesli ktos ma linka albo podobne reklamy innych fiatow z epoki to bylbym zobowiazany, na przyklad zajebista reklame f127 mk1 jadacego po pociagu czy 126 robiacego "popisy na szosie" itp... mialem tego ponad godzine nagrana na video bo kiedys byla taka tv "avanti" na kablowce i puszczali wszystkie te reklamy tyle ze kaseta video zaginela gdzies
131bravo bob [ wiadomo edytowana przez: Bart128 dnia 2006-09-06 09:02:38 ] |
kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | bart- mam reklame 124, tytle ze na dysku i nie wiem jak sie nia podzielic. |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | reklame 124 tez mam na dysku jako jedyna z posrod tych fajnych reklam fiatow z tego okresu
a sorry jeszcze mam reklame ritmo mk1 85s i mk1 105tc
[ wiadomo edytowana przez: Bart128 dnia 2006-09-06 16:58:24 ] |
Marek131 Fiat 131/ Croma 2.0 ... Piastw | O w morde, ju jaki czas temu mi chodzi po gowie taki wtek, bo spokoju mi nie dawao czy w filmie pt. "Seszele" Zbigniew Zamachowski uciekajc przed Milicj Supermirafiori straci kontrol na mocie i... do wody?? Kto moe to potwierdzic t wersj, bo ten film pamitam jak przez mg (chyba z 15 lat temu). Piknym ciemnozielonym Specjalem jedzi Jan Jankowski w filmie "Zabij mnie glino". Film naprawd warto obejrzec i zobaczyc w jakim towarzystwie 131 ukazano. W "siedem ycze" zagraa 132 i chyba miaa takie fajne chlapacze w szachownice (te nie jestem pewien bo to dawno byo). 132 te w bardzo fajnym filmie jak "Wyjcie awaryjne". W "07 zgo si bardzo fajna, kaskaderska jazda Fiatem 128, chyba 3 odcinek. No i nie wypada, aby zabrako cho paru sw o tej produkcji tutaj - Omiornica (La Piovra) - serial kryminalny produkcji woskiej, z du dawk realizmu, z Michele Placido w roli komisarza Corrado Catani... kiedy to byy samochody...
|
kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | a propos hnight ridera:
knight rider Moim zdaniem najlepszy jest odpowiednik haselhoffa Chociaz superka ntez niczego sobie |
Peyo125 F&F Sympatyk Smok Wawelski © & Janosik | Kosa , odbierz swoj poczt
Pozdro . |
Janisz1990 W-wa | Mj brat ostatnio by zmuszony pjs na ,,Papiea, ktry zosta czowiekiem" czy jakos tak, idac do kina pociesz si, ze przynajmniej bd jakie adne fury- i rzeczyswiscie- w jednej scenie Ali agca podwozi si adnym Specjalem-a chyba na to pjd |
skiba Pozna | Dzisiaj o 21.25 na TVN Siedem film amerykaski "Coma". Duga scena z niebieskim 131, prowadzi Michael Douglas . Niestety nie powiem, w ktrej czci filmu, bo caego nie ogldaem, chyba gdzie bliej pocztku. Ta deska rozdzielcza to zwyka, czy siaka amerykaska wersja? |
HEMIGTX F&F MEMBER PF125p/Polonez C 1983 Wikszyce | Zgadzam sie z przed mowca.Dosc dlugo to autko bylo pokazywane w filmie,jest dokladny dzwiek silnika,wyglad zewn. i wewn. Dla milosnikow akcja ze 131 w roli glownej jest swietna ![]() |
stalkerx PN Warszawa | 132 GLS mamy jeszcze w "Czlowieku z zelaza" Wajdy i "Przypadku" Kieslowskiego jezdzi nimi oczywiscie UB
ta niby spalona 131 sekretarza KW w radomiu to ze "Spokoju" Kieslowskiego Kino "moralnego niepokoju" obfituje w te auta poniewaz do bolu poslugiwalo sie swoista symbolika motoryzacyjna Granatowe 132 kojarzyo sie jednoznacznie. Najlepsze numery ze 131 mamy w dwch swietnych francuskich fimach: "Zawodowiec" i "Strach nad miastem" W obu za sterami J.P. Belmondo - aktor ktry nie mial, jak i wiekszosci filmw w ktorych gral, dublerw w scenach kaskaderskich!!! Najlepsza , bijaca moim zdaniem na glowe klasyka poscigu "Bullit" z McQuinem jest sekwencja poscigu z "Cenny Lup" gdzie Belmondo ucieka 124S przed Rekordem prowadzonym przez Omara ; tam z min 5 tych samochodw !!! Do historii ucieczek Belmondo przeszedl karkolomnymi zdjazdami po schodach
Polecam!!! |
kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin |
kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | dosc fajnyposcig |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszw |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszw |
| « Poprzedni | Nastpny » | |