MotoNews.pl
4 Nowa limuzyna ZIŁ - zajefajny design (252489/12) - PT

Nowa limuzyna ZIŁ - zajefajny design

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ZIŁ

No może z tyłu (brak szyby) można byłoby to lepiej dopracować, ale przynajmniej nikt mieszkańcom Kremla w potylicę znienacka nie strzeli, bo tam płyta pancerna 237mm jest zamontowana . A w bagażniq zmieści się 8 zahibernowanych ochroniarzy na wszelki wypadek. Wot, russkaja maszina .

ciekawy projekt.
a poza tym, dają zarobić ojczystym zakładom , ludziom. To pozytywne i potrzebne.

Z tylu wyglada jak Lada 2107

Jakie to wielkie

Ciekawy samochod. Wyglada wyjatkowie, innaczej niz dzisiejszy samochody, to mi sie podoba. Czy mi sie ale podoba calkowicie, to nie wim. Cos jest fajne, cos juz mniej. Warto zobaczyc na prawdziwym zdjeciu.

Auto wygląda jak z gry Need For Speed 2 - jak pudełko zapałek z kawałkiem szoferki. Tył faktycznie podobny do siódemki, tyle że do kufra wchodzi 6 trupów więcej

Cytat:
2010-11-03 19:48:57, el_comendanto pisze:
Z tylu wyglada jak Lada 2107

Grill też do tego z 2107 podobny.

Mi przód bardziej Rolsa przypomina, tylko takiego mocno uproszczonego

powaznie wam sie podoba?
Jak dla mnie to koszmar pijanego stylisty. Klocowate i ciezkie proporcje, kompletny brak polotu - choc swiatla i brak tylnej szyby to ciekawe pomysly. Wyglada jak amerykanski krazownik w wersji pancernej - ale elegancji i proporcji mu brak. Koszmarek podobny do Maybacha Exelero....
Jak chcecie zobaczyc ladna limuzyne, obejrzyjcie sobie np. Lancie Thesis

Taki miał być , KLOCKOWATY i "Krepki" i jest.
Krążownik dla elit rządowych.

To nie auto na co dzień, to vipowski spychacz co może przetaranić zaporę i ma być pancerny jak czołg.

Za bardzo przywykłes do alf i lanci , te autka to są dla ludu, ale jeśli by je opancerzyc też wyszłyby zupełnie inne.

Wg. mnie ten potwór pasuje do stylu politycznego Rosji, pokazucha wilekości itp.

Nowy ZiŁ Putina. Model 4112P. Pojemność - marne 7,7 litra.

Najbardziej cieszy mnie fakt, że zachowali tradycyjną ZiŁ-owską bryłę samochodu.