MotoNews.pl

[S] felgi stalowe 13"" różne rodzaje, opony nalewki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

w ramach sprzątania garażu przed jego sprzedażą mam do sprzedania następujące przedmioty:

1. Felgi stalowe 13-tki od Seata Ibiza MK1 (2 sztuki) - rozmiar 5,00B x 13, 4x98, otw. centr. 58, ET bodajże 45 (nie jestem pewien). Stan dobry. Jeździły na Fiacie Uno, potem u mnie w Poldku Caro (pasowały bo miał zdemontowane osłony tarcz hamulcowych - mają ET do auta przednionapędowego, pasują do Uno, Tipo, itp.) Fotki:

Cena to 25 pln za sztukę + koszty wysyłki

2. Felgi stalowe 13-tki od Fiata 127 Sport 1050 ccm mk2 (tak zostały tu na forum zidentyfikowane parę lat temu) -2 sztuki, szerokość 4,5'', rozstaw 4x98. Felgi do renowacji, z oryginalnymi (?) kapselkami Fiata, jeździły w Polonezie Caro na tylnej osi. Są na nich zamontowane jakieś kiepskie bieżnikowane zimówki 175/70 R 13 - jeździłem na nich tylko w lecie i tyle mogę powiedzieć że są głośne, pewnie na śniegu kiepsko sobie by radziły. Fotki:

Cena to 50 pln za sztukę zestawu felga+opona, same felgi to cena 40 pln/szt, same opony to cena 15 pln/szt (oczywiście wszystko plus koszt wysyłki). Kontakt najlepiej na priv lub 665529081
Ceny do negocjacji, zwłaszcza jakby ktoś kupić całość

Pozdrawiam,

Marox

P.S. W miarę wynoszenia kolejnych gratów z garażu będzie jeszcze trochę fantów - felgi stal 13'' do Poloneza, opony zimowe 205/55 R16, jakieś drobne elementy do pf 125p. Stay tuned

Pzdr

[ wiadomość edytowana przez: maroox dnia 2012-11-06 22:43:55 ]

Up! Up! Podbijam - wszystko aktualne, podkreślam, że ceny są do sporej negocjacji .

Pzdr