[s] czesci rozne 125p i nie tylko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czołem, wystawiam do sprzedania pare rzeczy ktore mi nie beda potrzebne, w roznym stanie, od 1 do 6 (najgorsze 1 - najlepsze/nowe 6)

kierownica klasyk, niekompletna, stan 4+, ring super, moze do przepolerowania. 50 zł

kierownica przejsciowka, stan 2+, przycisk mysle ze do uratowania przez polerowanie, ale sama fajera popekana w wielu miejscach. 30 zł

pajak pod kierownice x2, stan 4+, no poprostu sa uzywane. 25 zł/sztuka

nowy garnek reflektora z metka kompletny, jest tez obejma reflektora i reflektor (obejma fajna ale w jednym miejscu jest odprysk malutki, dodaje reflektor zabrudzony ale nowy, na H4, ten ze zdjecia laduje w smieciach bo ma pekniete szklo). stan 6. 40 zł

rozrusznik sprawny, stan 5, brudny 50 zł

nakładki na lewarki skrzyni biegów, jeden chyba nowy albo bardzo mało uzywany, stan 5+, gumiasty (w sensie miekki), ma wytłoczoną choinkę z biegami od 1 do 5 i R (to ten posrodku na zdjeciu). drugi z mojego fiata, bez zadnych wytłoczen, stan 4. nakładki po 10 zł. Pedał ze zdjecia sprzedany.

nowy rozrząd 126p(łańcuch i dwa koła), stan 6, 30zł

zagłówki mr czarne, stan 5, nie maja zadnych skaz na skaji, 30zł

piórka wycieraczek chrom, długosc 40 cm, stan 5, 50 zł

lusterko wsteczne, stan 5, 20 zł

lusterko do malucha i lusterko do fiata prawe, stan 5, 10zł/szt

Mam nadzieje ze dobrze opisałem stan przedmiotow, starałem sie odwzorowac go jak najdokladniej. Ceny negocjowalne w jakims tam zakresie, najlepiej dzwonic, napisac smsa (całe dnie na uczelni wiec moge nie odbierac) - 507392839

Najchetniej odbior osobisty w Warszawie, oczywiscie wysyłka tez moze byc (koszt do ustalenia indywidualnie z zainteresowanymi), ale nie z dnia na dzien, bo ciezko mi dotrzec na poczte kiedy nie ma kolejek przez zajecia na uczelni. Co sie nie sprzeda to za tydzien laduje na alledrogo, bo mi tylko zawala pokoj (musze troche powalczyc ze swoim zbieractwem).

Przepraszam ze jeden post pod drugim, ale nie moge znalezc opcji edycji. Oprocz tego co powyżej dochodzą jeszcze:

fotele i kanapa czarny skaj. fotel pasażera i kanapa stan 5 (brakuje jednej szyny ktora musiałem wykorzystać u siebie, tapicersko boskie, odciski widoczne na fotkach znikneły po chwili - były spowodowane tym ze wszystko lezało jedno na drugim przed zrobieniem fot. aktualnie wszystko składowane oddzielnie). fotel kierowcy stan 3 (rozdarcie skaji naszczescie nie przechodzi na czesc centralna, czyli dla chcacego do uratowania przez tapicera, również brakuje jednej szyny). co do ceny. komplet 170zł, ale jesli ktos chce to mozemy pogadac o rozdzieleniu kompletu, wtedy kanapa z oparciem 100, fotel pasożyta 50, fotel kierowcy 30. Nie są wysiedziane. Odbior lub wysyłke trzeba dogadac czasowo, bo mam to w roznych miejscach.

felgi stalowe zdjete z corolli E9, w stanie niezłym, ja dałbym im 4+, dla upartych do odmalowania, lub poporstu do przykrycia kołpakiem (najlepiej bo jak widac jedna ma inny wzor). rozstaw 4x100, otworu nie pamietam, et również. Z tego co wiem pasuja napewno do wspomnianej toyoty i do mazdy 323 w podobnym roczniku. cena jaka mnie interesuje to 100 zł

Części trafiły na allegro, aby uniknąć problemu z zaklepywaniem czesci na forach i równoległą licytacja na alledrogo, wszystko odbywa sie teraz poprzez aukcje. zapraszam:
[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2012-11-02 17:38:14 ]

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2012-11-02 17:38:35 ]