MotoNews.pl
5 [s] zimowe porządki (raczej 126p) (268766/53) - PT

[s] zimowe porządki (raczej 126p)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nazbierało się troszkę gratów a przed zimą trzeba zrobić nieco miejsca:
- komplet opon Goodyear Touring Eagle 165/55r13, bieżniki od 5,9 do 6,1, niestety dot1801 ale może komuś do dupowozu/lansowozu się przydadzą, do sportu zdecydowanie NIE, cena: 400pln
- drugi komplet takich samych opon, dot podobny, bieżnika więcej, na każdej ponad 6,5mm, cena: 500pln
- nowy resor 126p, ze starych zapasów, oryginał FSM, ślady leżakowania, delikatny nalot rudej, cena: 150pln (cena opór bo nie zależy mi na sprzedaży a współczesne rzemiosło nawet nie ma podejścia)
- nowy, fabryczny, oryginalny FSM, zestaw naprawczy silnika 600ccm: tłoki 73,5 selekcja A, pierścienie 73,5 Prima, cylindry nominał, cena: 300pln
- opony Dębica Vivo 135/70, bodajże rocznik 2007, około 6mm, dwie sztuki, cena: 100zł
- felgi rekiny, 5,5J, ET18, 4 sztuki, proste, bez uszkodzeń, do malowania, cena: 300zł

Foty wrzucę na dniach jak dostanę się do garażu. Wszystkie ceny do rozsądnej negocjacji. Wysyłka PP, kurier UPS lub odbiór osobisty. Możliwy dowóz do Łodzi, Warszawy i okolic za dopłatą.
Mogę również przyjąć w rozliczeniu:
- szpilki + nakrętki do 126p
- dystanse alu z kołnierzem centrującym
- nowe oryginalne bębny 2szt.
- nowe szczeki Ferodo

Możliwe, że znajdzie się więcej rzeczy - na bieżąco będę aktualizował.

AKTUALIZACJA:

- opony Goodyear Touring Eagle 165/55r13,
roczniki: 06, 04, 01, 01
bieżniki: 7,8mm 6,8mm 6,8mm 6,5mm
Do jakiegoś lansowozu albo toczydła na szerokim kole idealne. Mięsa na kilka dobrych sezonów pełzania po progach zwalniających , cena: 400zł

- nowy, fabryczny, oryginalny FSM, zestaw naprawczy silnika 600ccm: tłoki 73,5 selekcja A, pierścienie 73,5 Prima, cylindry nominał, cena: 230pln

- nowy resor 126p, ze starych zapasów, oryginał FSM, ślady leżakowania, delikatny nalot rudej, cena: 150pln

- nowa obudowa kierownicy ST, ładna, czarna, błyszcząca - 25zł

- amortyzatory tylne przerobione na przednie z przedłużonymi szpilkami Made in Brazil. Nie są seryjne, są twardsze od serii ale nie betony - 100zł

- amortyzatory stare (ale nie używane albo bardzo mało) Krosno, rozbieralne, meeeega twarde (nieźle się nasiłowałem żeby je rozciągnąć), tylko jest malutki problem - jeden tył, jeden przód. Nie wiem, może można coś z nimi zrobić, np. przedłużyć szpilki w tym tylnym i byłby komplet na przód. Trzeba by pokombinować - a napewno warto bo amorki zaskakują swoją pracą i twardością - 150zł

- koło pasowe pod nanopleks, nówka sztuka: 30zł

- kolektor dolotowy do gaźnika bisowskiego, raczej ładny: 30zł

- nowy wentylator chłodzenia silnika. Kupiłem do nowego motoru, lecz wpadł w międzyczasie alu. Cena: 20zł

- kierownica ST, gładka. Do wyczyszczenia, lecz to zostawiam dla nowego właściela bo nie chcę nikomu odbierać tej przyjemności. Robiłem próby czyszczenia i spokojnie idzie to wyczyścić na ładny błysk (mi wystarczyła minuta, szmatka i perfumy by ujrzeć błyszczącą powierzchnię) Cena: 40zł

- dmuchawy ogrzewania, sprawne, fot nie mam. Cena: 20zł/szt