Espero "na wydaniu"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich
Niniejszym kończymy naszą rodzinną przygodę z Espero i oddamy je w dobre ręce. Rocznik 1998, rejestrowane w 1999. Kupiliśmy auto w 2004 z oryginalnym przebiegiem 34-35 tysięcy km od człowieka, który na zimę plandekę w garażu zakładał . teraz mamy na liczniku koło 115 tys i to jest faktyczny przebieg, bo w rodzinie jest służbowe auto również, wiec wiadomo, że wszystkie wyjazdy weekendowe i wakacyjne Esperaka omijały. Auto jest w stanie godnym swego wieku, ale technicznie więcej niż spoko. Jak ktoś ma dostęp do dobrego blacharza, to na pewno jeszcze długo będzie się cieszył. Wersja 1,5, LPG, wyposażenie standardowe. Niemal wszystko działa, choć przyznaję, że do pierdołek typu ciężko chodząca szyba, albo zacinający się central, nie miałem nigdy serca. Ostatnia najpoważniejsza naprawa to wymiana uszczelki pod deklem zaworów. W tym wieku kilometrowym po prostu nic się dzieje. Lakier jest fabryczny na 3/4 auta, jeden bok mieliśmy lakierowany po spotkaniu z autobusem, ale to było lata temu. Więcej informacji mogę podać zainteresowanemu mailowo, albo telefonicznie. Cena jak zawsze do uzgodnienia, myślę że lepiej najpierw zobaczyć, a potem rozmawiać o kasie. Auto ma dwa komplety kół, ale żeby była jasność - do sprzedania jest w wersji letniej, a o zimówkach możemy rozmawiać oddzielnie bo są jak nowe i nie wiem, czy jeszcze nie na gwarancji, więc ich wartość siłą rzeczy nijak się ma do całości.
Mieszkam w Sochaczewie, 50km na zachód od W-wy. Jak by co: leszeksek@gmail.com, albo 691 767 841.