| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Rafako Mercedes W123 Warszawa | 2013-07-15 21:03:27 Witam,
mam do sprzedania Poloneza 1.5 LE ze stycznia 1987 roku, jeden z ostatnich w budzie "Borewicza". Kolor to kość słoniowa, stan ogólny jest adekwatny do wieku. Auto wymaga interwencji blacharza i lakiernika (doły drzwi, podszybie, tylny błotnik, końcówki progów) ale ogólnie jest zdrowe i rokuje duże nadzieje
Stan oryginalny, nie był malowany przez partaczy w stodole i nie przeżywał żadnych przygód. Od nowości garażowany, jestem jego trzecim właścicielem. Jeżdżę bardzo rzadko, bo mam kilka innych aut. Staram się jednak co ok. dwa tygodnie zrobić małą rundkę. Cena to 2500 zł do symbolicznej negocjacji. Powodem sprzedaży jest wyłącznie równoległy remont dwóch innych klasyków i na Poldka zwyczajnie brakuje czasu i środków. Może komuś się spodoba i przygarną go dobre ręce
Fotki w ogłoszeniu: :link: Możliwość obejrzenia w Warszawie na Ursynowie. Kontakt telefoniczny 609 199 300 lub na PW. Serdecznie pozdrawiam. |
Rafako Mercedes W123 Warszawa | 2013-07-21 22:51:58 Cena poszła w dół - robię czasową promocję.
Zapraszam zainteresowanych. |