Cytat:
|
2014-02-20 22:27:04, rekin671 pisze:
Jak powiedziałem. A słowo ciałem się stało! Nie pomagasz a szkodzisz. Pomagasz tylko warsztatowi, w którym pracujesz, nagonić klientów. Ot co. PS. Nie używam bluzgów, to ty obrażasz forumowiczów swoją impertynecją i odzywkami guru. Do wszystkich innych użytkowników. Błędy diagnostyczne Toyoty, zawsze wskazują usterkę w 100%. Jak jest wskazanie na jakikolwiek element, to darmo szukać przyczyn w innych częściach. I to bez względu na przyrząd diagnostyczny, ponieważ Toyota moi mili jako jedyna i od zawsze udostępnia swoje pliki diagnostyczne producentom innych skanerów ZA DARMO!!! W obawie przed uszkodzeniami ich samochodów przez partaczy. Ale jak macie ochotę dawać się wkrtęcać w wymianę wtrysków, regeneracje pomp, to róbta co chceta. Pozdrawiam wszystkich. Ciebie też Bigelektron, bo znowu wywołałeś uśmiech na mej spracowanej twarzy.
|
|
a
A kogo obraziłem i komu zaszkodzilem???
Co za brednie wypisujesz człowieku.
Że można wymieniać regulatory w listwie paliwowej w silniku 2.0 ??
To nie 1.4 na osprzecie Boscha no tak ale ty ich nie rozróżniasz.
Kod bledu określa zawsze uszkodzony element??
Skąd ty sie urwales...Co masz w opisie npP071 alboP0093 i wielu innych jest tam przynajmniej kika podzespolow.
Zazucasz mi ze sie nieznam na swojej robocie ok masz prawo ,chociaz z postow wynika co innego z moich porad diagnostyk i napraw.
Ale ze komus szkodzę to juz powazny zarzut ścigany prawem o znieslawienie,przynoszacy wymierne straty i wnoszący o zadoscuczynienie.
Radze abys przemyslal swoje dalsze wypowiedzi albowiem rzucając takie pochopne stwierdzenia na temat czlowieka którego nie znasz robisz komus krzywdę lub ryzykujesz ze wyjdziesz na idiotę.
Ipuki co wychodzi na jedno i drugie.