Jak do tej porypopełniłem w aucie kilka zmian które mają mi umilić eksploatację, kierownica obszyta została skóra, zamontowałem fotele Groclin zamontowałem sobie podłokietnikoschowek.Z zewnątrz zawitał zmieniony przezemnie grill, biało-czerwone lampy z tyłu oraz końcówka wydechul. Do tego zainwestowałem troszkę w audio i teraz mam całkiiem fajne studio odsłuchowe wewnątrz autka
Z najbliższych planów i najmniej inwazyjnych przeróbek poldka to mam zamiar założyc zakupione już wspomaganie kierownicy , podgrzewanie lusterek,centralny zamek alufelgi ATS Classic oraz trójramienną kierownice.
Pierwsze zdjęcia Poloneza w moim posiadaniu, już na zimówkach na tyle:
tutaj pierwszy zlot na który zabrałem Poloneza
inny zlot w ojcowie, Poldek z kolegami, gęby im sie nie zamykają
ponadto poldek był juz na zlotach w czerniewicach i dobczycach
tłumik standardowy tylko końcówka założona
tutaj z nową atrapką
interior:
fota podłokietnika, kolor dla niektórych kontowersyjny pewnie ale całych czarnych nie bylo a chromowany no to sory, nie do caro... już wolałem carbon, zawsze to można lakierem pociągnąć lub obszyć, poki co mi sie podba
tutaj ja z moją maszynką:
z awari to zmieniłem tylko regulator napiecia jak mi aku wygotowało, ostatnio zaniemogła lampka oświetlenia wnętrza no i jakiś czas po załozeni gazu znacznie zwiększył mu sie apetyt na olej, ale nie wiem czy to ma związek.
ponadto nie moge dogrzac silnika, zmieniłem już trzeci termostat i cały czas jest 70-75 stopni
inne dane eksploatacyjne to takie że ledwo idzie ponad 130km/h, za to całkiem nieźle przyspiesza
spalanie średni 9,5 litra, z tego jestem... bardzo zadowolony
kilka fotek jeszcze
[ wiadomość edytowana przez: sova dnia 2006-10-02 01:26:22 ]

ladniutki.... dodales dodatki ktore powinien miec poldek w serii wiec ladnie wyglada to z nim

)

spojler chyba już też jest ...