| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2004-06-13 22:41:02 Mecz anglia-francja-po prostu szok...................
zinedin znowu udowodnił ze jest najlepszy Anglia juz witała sie z gąską hihihihi ja kibicuje Grecji bo nie mają gwiazd a grają zespołowo, walczą-takie zespoły najbardziej lubie a wy?? na kogo stawiacie?? |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-06-13 22:48:11 Może na następnym zlocie zrobimy mecz: Polska Pn przeciwko Polska Pd???
Albo właściciele wałów przeciw właścicielom przegubów? |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2004-06-13 22:50:29
hej grzesiu super pomysł hmmmmmm ja moge załatwić takie małe bramki,piłke i zagramy hihihi |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-06-13 22:58:15 Tylko w ktorej druzynie znajda sie koledzy z Polski centralnej? |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2004-06-13 23:00:34
w zwycięskiej oczywiście |
sebolgdynia SYMPATYCZNY GOŚĆ Kia Cee`d / Suzuki S ... Rumia | 2004-06-13 23:05:50 Ja tam stawiam na Holandię, nie lubię Anglii, Niemców i Włochów.
Co do tej piłeczki to ja jak najbardziej za, jeżeli trójmiasto się zgodzi to od 26 czerwca chętnie bym se popykał na jakiejś polanie (żeby ludzie nie widzieli) hihihihihi |
onikaaa SYMPATYCZNY GOŚĆ Gdańsk | 2004-06-13 23:15:33 jeszcze kłiz ... oszukał nawet samego siebie ... |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2004-06-13 23:19:34 do zabawy zapraszam w oddzielnym wątku. przy okazji proszę modera o poddwieszenie do czasu zakończenia ME. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-14 00:11:34 a ja zupelnie nie rozumiem, co Was tak w pilce kopanej kreci????
22 palantow (zwykle iq na poziomie motyla) gania skorzana kulke... w porzo, fajny sobnie sport... Ale co do cholery ponad polowa swiata w tym widzi? Nigdy tego nie rozumialem.... Jak to sie dzieje, ze na puncie jednej dyspypliny pare miliardow ludzi dostaje zakretki i dlaczefgo to akurat pilka kopana??? A czemu np. nie plywanie synchroniczne???? uprzedze pytania i powiem juz teraz: nienawidze pilki kopanej!!!!!! I pytanie do moderatorwo: gdybym podwiesil watek o typowaniu wynikow np. MŚ w skokach narciarskich... jak szybko byscie go zdjeli, zjechawszy mnie przy okazji???? Nie zebym sie czepial... ale czy to absolutnie MUSI wisiec? Jako zagorzaly przeciwnik futbolu, prawde mowiac musze wyrazic sprzeciw - nie moze byc rownych i rowniejszych. |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2004-06-14 07:52:32 adas gwarantuje cie ze watek ze skokami tez bym podwiesił i wcale nie zrzucał na dół......... sport to sport - wszelka aktywność fizyczna jest wielce chwalebna. Ja też ąz tak bardzo nie przepadam za piłka nozną(nie zebym nienawidził) za to uwielbiam piłke ręczna i koszykówke..... ale jst to indywidualna sprawa każdego z nas Tak sie złożyło ze PN jest najpopularniejszym sportem na swiecie a wynika to zarówno z prostoty przepisów jak i medialności tej dyscypliny..... A w podwieszonym wątku nie chodzi tak bardzo o PN a bardziej o zabawe w typowanie wyników-teraz gdy bede oglądał mecz to bede miał emocje zwiazane z tym czy trafie wynik, czy nie itd. A po meczu bede sie wkurzał np. na górala że trafił idealnie wynik hihihihihi adaś najważniejsza jest tolerancja pozdrawiam |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-14 08:34:33 no zobaczymy Zaxiu. W kazdym razieja nie zamierzam robic zadnych watkow o sporcie, bo to nie to forum. jestesmy klubem lady, a nie kibica, co gorsze pilkarskiego.
i nadal nie wiem, co te pare miliardow luda widzi w tej dyscyplinie... prostota? eee, za latwe wytlumaczenie. Medialnosc? znam o wiele bardziej medialne sporty.... a ze nie daja ich w TV, albo daja zenujaco malo.... a tolerancja... owszem, czasem jest dobra. ale ja prywatnie pewnych rzeczy nie toleruje. Jedna z nich jest obecnosc pilki we wszystkich mozliwych mediach. Nawet tutaj. Boje sie otworzyc lodowke, zeby mi jakis facio w krotkich spodenkach z pilka nie wyskoczyl.... i o to wlasnie mi chodzi. Wszedzie futbol. a nie lepiej jakbysmy typowali wyniki RMP??? zabawa taka sama, ale juz nie z pilka w tle.... |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-06-14 11:48:44 Adaś ! Tu chodzi o emocje... Rozumem, tego nie ogarniesz. To jest pytanie z tego samego gatunku co szukanie przyczyn dla której kilkudzisięciu facetów w Polsce uważa wbrew wszelkim danym obiektywnym, że łada to dobry samochód...
Poza tym w normalnych samcach gatunku ludzkiego jest duża gotowość do rywalizacji i zabawy. A piłka kopana daje jedno i drugie, a niektórym na dodatek niezłą kasę i powodzenie u panienek...(kobiety ogladające mecze są raczej zainteresowane nogami i pośladkami piłkarzy niż grą i wynikiem...) |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-14 12:41:00
w takim razie chyba jestem samica..... faktycznie, jezdze jak blondynka.... ale kurde - baba z lusa czaszka i kudlata klata??? to czym ja jestem??? |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-06-14 12:48:12 Witam
Adasco zajrzyj do watku dowcipy, tam wszystko jest wyjaśnione o żeńskich hormonach w piwie |
krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-06-14 12:52:22 Adaś!Przecież masz prawo nie lubić piłki nożnej!! Poza tym nikt nie kwestionuje Twojej męskości!! Po prostu dla Ciebie piłka jest mało interesująca i ja to szanuję!
Pozdrawiam serdecznie! |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-14 12:58:11 respekt dla Krycha |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2004-06-14 13:14:38 Adaś, ja z kolei nie kumam, jak można nie lubić PN... przecież ta szlachetna walka 22 gladiatorów Porównujesz do pływania synchronicznego... toż to nie jest sport, bo jak można oceniać piękno? przeciez to jest sprawa indywidualna każdego z arbitrów. tam niewiele zależy od zawodników, a od tych co ich obserwują. pomijam drobiazg że, podobnie jak w łyżwiarstwie figurowym, może z 10% widowni wie jakie są zasady i czym różnią się poszczególne ewolucje. Co nie zmienia faktu że szanuję twoje prawo do inności... |
Fruwak SYMPATYCZNY GOŚĆ Zagórz | 2004-06-14 13:27:48 a ja dzisiaj rano w pociagu uslyszalem, ze sa jakies mistrzostwa europy ...podobno w pilke co za bzdura - dobrze ze telewizora nie mam |