| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
VIGGEN DU nexia 1,8 GT Zabki | 2003-10-12 11:06:19 mysle ze moja przygoda a raczje jej skutki przydadza sie innym uzytkownikom Co sie stalo
jade sobie dosc mocno dobrze ponad 130 km/h gd nagle bez podowdu buuuuuu i spadek mocy tak potworny ze niemaze mam rarazenie ze cos mi hamuje szybka redukcja i nic to sam na kazdym biegu Mysle ups pos padlo pod domem gaze silnik i juz nie odpalam ale czuje bezyne wiec mysle ze zaplon Zdejmuje kopulke niby wszytko jest oki ale dotykam palec a on sie swobodnie kreci hihih tylko zlamal sie zaczep na szczscie mailem drugi wiec mysle sobie ze zaraz zaloze i po klopocie Ale pech pechem zakladajac drugi nie zwrucilem uwagi ze tez jest uszkodzony i pek przy zakaldaniu rano do sklepu po nowy naszczscie nie jest drogi tylko 18 pln i po problemie Ale dowiedzielem sie ze to stara cena nowy podobno kosztuje juz 54 pln |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-10-12 22:11:32 Viggen skąd takie ceny.
Ja palec rozdzielacza kupowałem ostatnio za 8 czy 9 zł. Chodzi o sam palec (plastykowy z metalowym wypustem w formie blaszki???). |