Cytat:
|
2015-10-01 10:40:09, politolog16 pisze:
No fakt, odkąd sprzedałem 2103 bywam sporadycznie, z sentymentu Czyli widzę, że się da - to fajnie. Ta z Białegostoku nie wygląda zachęcająco, ale wiadomo, że to tylko przykład. Będę się rozglądał. Dzięki za pomoc! P.
|
|
A co w niej takiego strasznego? A co Wy chcecie kupić za 2,5 tys PLN? Auto jak auto, do poprawek i tyle.
Sorry ale czasami dywagacje na tym forum mnie rozwalają. Łada to Łada, żaden rarytas, zazwyczaj zmęczony eksploatacją i tyle...
Wiem że mnie zakrzyczycie ale naprawdę - tak na rynku klasyków jest pozycjonowana Łada. Ja wiem, wartość sentymentalna, pamiątki rodzinne, relikt starego systemu itp co nie zmienia faktu że Rosjanie natłukli tego grube miliony i dla 99% społeczeństwa jest to stary rosyjski złom.
Jak dla mnie to realna cena zał Ładę 2101/2102/2103/2106 to max 6 tys za stan naprawdę dobry.
Za 2104/05/07 więcej niż 4tys nikt rozsądny nie da.
Dlaczego? Ano dlatego że ładną 01 np z Czech/Słowacji/ Węgier można spokojnie wyhaczyć za 700-1000 EUR.
Lubimy Łady - super, więc się bawmy ale nie podkładajmy do tego ideologii o wyjątkowości tych pojazdów na rynku klasyków.