Cytat:
|
2003-10-07 19:57:36, marcos pisze:
a ja chce kupic zapach do yarisa zna ktos jakies tanie i ktore pasuja do yarisa
|
|
Zapach kupujesz taki jaki ci sie podoba. Nie ma zapachu specjalnie do Yarisa zeby pachnial tak samo jak wtedy gdy go odbierales z salonu.
Zapach z fabryki - to nie jest specjalny zapach - to zapach deski rozdzielczej i wszystkich materiałów w kabinie...
ja nie uzywam zadnych ale to ŻADNYCH zapachów w mym aucie, ponadto nie stosusje zadnych środków zapachowych do czyszczenia samochodu w srodku.
i..........
dzieki temu samochod wciąz smierdzi jak by wyjechal z fabryki
ponadto mam jeden patent - ktory odkryłem u siebie...
Jak odkrece na max nawiew i ustawie temperature na maxymalnie ciepłą - powietrze ma zapach jak z der VolksWagen fabrkik
Co do dywanikow polecam jedna firme - teraz nie podam jej nazwy ale jak ktos chce kupic to to specjalnie sprawdze dla niego
mam dywaniki gumowe tej firmy w golfie i zauwazylem ze maja je w Chodzeniu w Hondzie (w Toyocie nie wiem, ale chyba tez - bo to jeden salon z dwoma markami jest - w Piasecznie obok Auchan)
Dywaniki sa fabrycznie robione do tego okreslonego modelu samochodu!
pasuja idealnie, nie ma zadnych przerw! A to wybitnie wazne przeciez.
Aaaa i co wazne sa nad wyraz trwale! 3,5 i 70 tys km - i wyglądaja jak nówki sztuki!!!!!!!!!!!!!!!
Poza tym ja w golfie mam przy fotelu kierowcy i pasazera dwa male plastikowe bolce i w wycieraczkach tez sa dziury na te bolce.
Jedno pasuje do drugiego i wycieraczki sa zajebiscie stabilne