| « Poprzedni | Następny » |
kamil90 Gdańsk | Witajcie, co kupujecie teściowej na święta ? Gdyż w tym roku przypadł wybór mnie. Zastanawiam się nad biżuterią, ale pierwszej młodości już nie jest he he |
Cerberiusz Gdańsk | Biżuteria sprawdzi się bardzo dobrze, bez względu na wiek. Chyba że teściowa nie zasłużyła na taki prezent - wtedy kup kapcie. ![]() |
milosnik12 rzeszów | hmm biżuteria a moze jakiś perfum czy kremy |
kamil90 Gdańsk |
Akurat ta teściowa nie jest taka zła, a kapcie już dostała hehe ![]() |
Aldo10 łódz | Krem przeciwzmarszczkowy foch murowany ))) a tak poważnie coś z biżuterii,coś do kuchni,zależy czy lubi się stroić czy gotuje ![]() |
Natinka [email protected] | Jeżeli chcesz się wykazać to możesz jej kupić torebkę. Na pewno ucieszyłaby się. [ wiadomość edytowana przez: Biały dnia 2015-12-21 22:05:40 ] |
Larto Kolno | Bilet do domu do jej domu . |
gusir Warszawa | Będę wyjątkiem. Mam świetną teściową. To jest ewenement pośród teściowych. Kupuję kosmetyki za pośrednictwem żony. Dla świętego spokoju |
infek ![]() Kraków | To wy coś kupujecie swoim teściom ? |
Motorina Kraków | Ja bym najchętniej kupiła to o czym tylko marzy, a więc wycieczkę. Ale niestety może to być duży wydatek. |
maqs Polska | Coś drobnego. W zasadzie czego nie dostanie i tak jest ale... |
mikiLOL TRochę tu trochę tam | Jakiś perfum zawsze jest dobrym prezentem. |
Mechanik123 Częstochowa | bezpszenie kupić zestaw kosmetyków i masz problem z głowy |
kremek Volkswagen Golf Warszawa | nowe porsche ![]() |
xsiadz2 Rzeszów | Ja kupiłem perfumę, czy jej się podobała to nie wiem, ale kupiłem ![]() |
Kuba_Kosmonauta Warszawa | Moja teściowa ma duży, zadbany ogród, to kupilismy jej sadzonki jagody kamczackiej od Romańskich. |
damianpolska Warszawa | Moja teściowa lubi gotować, więc kupuje jej książki kulinarne. Różne na prawdę, zdrowe odżywianie i klasyczne potrawy polskie itp |
szocik333 Warszawa | dla teściowej najlepsze są słodycze. |
| « Poprzedni | Następny » | |