Części samochodowe

« Poprzedni | Następny »
Firma Semino Auto Części, zajmuje się sprzedażą oryginalnych, nowych bądź używanych części samochodowych. Posiadamy akcesoria do wszystkich marek. Początki naszej działalności sięgają lat 90, to sprawia, że jesteśmy jedną z najstarszych firm branży motoryzacyjnej na rynku śląskim. Prowadzimy sprzedaż wysyłkową za pośrednictwem Internetu oraz w siedzibie Naszej firmy, gdzie znajduje się Nasz sklep wraz z zapleczem magazynowym.

semino.pl - nowy sklep firmy, asortyment jest w trakcie dodawania, jednak posiadamy praktycznie wszystkie części do każdej marki. Gwarantujemy bardzo niskie ceny oraz odbiór paczki do 2 dni!

Zapraszam i zachęcam do kontaktu telefonicznego bądź email.

[ wiadomość edytowana przez: semino dnia 2010-11-06 10:49:38 ]

w wyborze sklepu internetowego polecam skorzystać z wyszukiwarki branżowej, a zresztą nie ma nic lepszego niż dobre opinie danego sklepu

Ostatnio - szukając prezentu dla mojego taty - natknelam sie na sklep internetowy oferujacy szeroki asortyment kosmetykow samochodowych. Moj tata lubi praktyczne prezenty, stad prezent zlozony z: plynow do konserwacji silnika, czyszczenia kostki, odswierzaczy powietrza itp bedzie strzalem w dziesiatke Polecam wszystkim

Sklepów jest 'jak mrówków', a może ktoś się natknął na porządny sklep z belkami do citroena? Bo w warsztatach to niestety życzą sobie dość spore pieniądze.

A ja polecam sklep Master Sport http://www.master-sport.de/PL/, bo mają prawie wszystko. Szczególnie polecam jeśli szukacie części trudno dostępnych. Jakby co przyjmują też zlecenia na zamówienie.

UWAGA OSZUŚCI!!!!

www.semino.pl i www.haloczesci.pl (ta sama firma)

Wysłali mi złą część, nie pasującą do samochodu i nie zgadzającą się z opisem i zdjęciem. Po iluś telefonach stwierdzili, że zwrócą mi cale pieniądze łącznie z przesyłką, po czym nie przesyłali mi pieniędzy wcale. Po interwencji stwierdzili, że może oddadzą mi kasę za część. Po kolejnym telefonie, powiedzieli, że dadzą mi za przesyłkę w jedną stronę ale od razu po rozmowie napisali, że nie dostanę za to pieniędzy, tylko za część. Są niesłonwni, nieuczciwi i niemili. NIE POLECAM!!!!
[ wiadomość edytowana przez: znowak666 dnia 2011-08-22 16:21:46 ]

Rozumiem Twoją frustrację ale stawiasz ostre oskarżenia. I nie krzycz na forum ; głusi nie jesteśmy. Jeżeli zostałęś naciągnięty/okradziony (kodeks karny) to zgłoś to odpowiednim organom.

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

A jak niedawno robiłem zakupy w firmie haloczesci i jestem bardzo zadowolony towar dostałem szybko, wszystko zgodnie z zamówieniem, dodatkowo w soboty i niedziele mają przesyłkę gratis nie wspomnę już o cenach chyba najtaniej w internecie. Nie znam twojej sprawy ale coś nie chce mi się wierzyć w twoją historie.

[ wiadomość edytowana przez: Biały dnia 2011-11-24 00:24:06 ]

Słuchajcie, mam już dość tych zwykłych szmacianych wycieraczek, które zawsze po tygodniu wyglądają jak ścierki do podłogi. W końcu wpadłem na https://evatopcar.pl/ i zamówiłem komplet pod mój model auta, bo miałem już dość ciągłego błota pod nogami. Jakość jest naprawdę w porządku, guma trzyma się elegancko i nic nie lata po całej podłodze. Fajnie, że mają szybką wysyłkę w regionie Polska, więc nie musiałem czekać Bóg wie ile na paczkę. Jeśli macie dość ciągłego sprzątania auta, to warto w to zainwestować.

« Poprzedni | Następny »