MotoNews.pl

INFORMACJE W PROFILU

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
juz wiele razy byl boj o to, zeby wpisywac podstawowe dane do profilow. czasem to skutkowalo lecz na troche, czasem w ogole.

generalnie nie chce robic zadnej kolejnej rozroby, bo nie ma to sensu. chce was prosic, abyscie przynajmniej wpisywali miejscowosc, w ktorej mieszkacie i wojewodztwo. przydalo by sie tez wpisac przynajmniej adres mejlowy czy nr komorki.
jest to o tyle przydatne, ze w razie awarii w trasie wiadomo do kogo uderzyc z pomoca, a przynajmniej jest jakas potencjalna szansa, ze ta konkretna osoba mieszkajaca najblizej moze pomoc w jakims stopniu. bywa tez, ze ktos ma cos do zalatwienia w danej okolicy i z danych, ktore sa wynika, ze nikt tam nie mieszka. pozniej okazuje sie, ze jednak mieszka i to kilku, tylko nie mozna bylo sie o tym dowiedziec z profilu. taka informacja jest dla naszego wspolnego dobra.

podczas ostatniej dyskusji o profilach padl argument, ze jakis debil wydzwanial do kogos nekajac swoja osoba. w takiej sytuacji nalezy zglosic to na forum, podac nr telefonu debila, a wtedy wszyscy nudziarze z gg zaczna mu wysylac smsy, by zablokowac mu skrzynke zniechecajac do upierdliwosci. nie robcie z danych osobowych 35 letniej dziewicy. nikogo taka stara picza nie interesuje.

prosba ta dotyczny zarowno klubowiczow jak i sympatykow oraz pozostalych uzytkownikow forum FSOAK.
dziekuje.

Jesli chodzi o Czewe to służa pomocą.hihi

Cytat:
2006-03-28 09:05:03, PAGAN pisze:
nie robcie z danych osobowych 35 letniej dziewicy. nikogo taka stara picza nie interesuje.

Hehe słuszne słowa

ja tylko dodam że ten kto się boi "ujawnić" swój numer telefonu (tylko po co w tedy telefon ? )
może go ukryć i będzie widoczny jedynie dla klubowiczów

nie vistula, tu nie chodzi o czestochowe. tu chodzi o to, zeby wszyscy mieli przynajmniej wpisana miejscowosc i wojewodztwo oraz jakis kontakt oprocz dostepnego priva.
na naszym forum wbrew pozorom panuje bardzo duzo swoboda. mozna uzywac slow uwazanych przez niektorych za niecenzuralne. mozna sobie wpisywac ogloszenia kupna czy sprzedazy w podpis. nikt nie gania za nieodpowiednie avatary pod warunkiem, ze nie jest to gola cipa choc i to uwazam, ze jest nie konca do rzeczy, bo za zamieszczenie bimbalow w avatarze odpowiada ten, ktory je umiescil. nie trzeba nic pisac o swoim samochodzie, zadnych modyfikacji czy czegokolwiek.
nie prosze o nic szczegolnego, nie wymaga to zadnego poswiecenia ani nic nie kosztuje. chcialbym tylko, aby profil czyli dane uzytkownika byly choc w minimalnym stopniu czytelne i komunikatywne.
to nie jest forum jakiejs centomanii czy FF, gdzie grozi sie banem za napisania slowa dupa, za to panuje taki bajzel, ze szok, ktory widocznie ich nie mierzi w odroznieniu od slowa dupa. nasze forum jest czyms innym, mamy swoja historie, mnostwo ciekawych tematow i uszanujmy to.

mam za duzo przynaleznosci klubowych, zebym mial niektore dane (nr gg i kom) w profilu... nie podoba sie??? trudno...

nie tylko FSO AK jest na motonewsie, a w niektorych miejscach musze miec przynaleznosc zeby w ogole pisac.

czy ja cos kaze? nie. ja tylko prosze, aby w miare mozliwosci uwzglednic moja prosbe. nie mam zamiaru niczego narzucac.

Cytat:
2006-03-28 11:39:16, PAGAN pisze:
czy ja cos kaze? nie. ja tylko prosze, aby w miare mozliwosci uwzglednic moja prosbe. nie mam zamiaru niczego narzucac.

I bardzo dobrze.Bo jeden reżim w kraju juz mamy.

Pagan, zastosowałem się do Twojej prośby - napisałem czym (jeżdżę) i skąd (jestem) Reszta informacji już była.

[ wiadomość edytowana przez: CAmaRO dnia 2006-03-28 13:31:29 ]

Ja tylko miasto dodałem, bo cała reszta, czyli mejl, telefon i gg w profilu mam. Nawet prawdziwe imię i nazwisko mam w profilu

Cytat:
2006-03-28 13:35:00, Wujek-Kajtek pisze:
Ja tylko miasto dodałem, bo cała reszta, czyli mejl, telefon i gg w profilu mam. Nawet prawdziwe imię i nazwisko mam w profilu

To Ty nie masz na imię Wujek???

jako wierny wyznawca kazan pagana karnie spelnilem prosbe (no prawie w granicach rozsadku)

ja mam cały czas profil wypełniony we wszystkich polach właściwymi danymi i jakoś nikt mnie nie molestuje - dziwne nie?

mnie tez :O nie mam nic przeciwko publikowaniu numerow, zawsze latwiej sie z kims skontaktowac

Cytat:
2006-03-28 13:37:22, Duuch pisze:
To Ty nie masz na imię Wujek???

No wyjątkowo nie

Ale konkretnie chodziło mi o to, że często ludzie mają w tej rubryce wpisane coś w stylu Pipek Grzdylek i zadowoleni
A ja mam normalnie tak jak mam
Przynajmniej nie jestem jakimś tam anonimowym autoholikiem.

Baj de łej DUUCH coś Ty zrobił z MOMIKIEM?!

[ wiadomość edytowana przez: Wujek-Kajtek dnia 2006-03-28 14:48:28 ]

Cytat:
2006-03-28 14:44:51, Wujek-Kajtek pisze:
.. Baj de łej DUUCH coś Ty zrobił z MOMIKIEM?! [ wiadomość edytowana przez: Wujek-Kajtek dnia 2006-03-28 14:48:28 ]

Momik odszedł do krainy wiecznie pełnego baku

Nie wpieprzaj mnie Momik. Przestan miec 2 samogloski w srodku...

jako, ze przestalem byc specjalnie bezbozny to chyba zmienie sobie nicka na PAAGAN, hehe! dwie te same samogloski po sobie beda swiadczyc o przynaleznosci do FSOAK. i tak narodzila sie nowa swiecka tradycja. i w zwiazku z tradycja niebawem posprzatam ten watek, hehe!

Lepiej brzmiałoby PAGAAN

rozkaz wykonany Wodzu.

zmieniłem jeden znak.

Mam meila, GG i nr telefonu a nawet imię i nazwisko i nikt nie robi sobie głupich żartów. Widzę że co poniektórzy są dziwnie wyczuleni na tym punkcie. Potrafię zrozumieć stalowego krakersa ale całkowitej anonimowości co poniektórych Klubowiczów (zresztą powszechnie znanych) nie kumam - nie jesteśmy klubem sado-masochistycznych zboczeńców tylko ludzi pozytywnie zakręconych wokół FSO