LKP dla Owsiaka WOŚP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktos bierze udział w organizacji WOŚPa?
Moze cos zrobic zeby LKP miało jakiś wkład

My planujemy w Lublinie przetoczyć sie ładziankami przez jakąś wieksza impreze, pewnie pod zamkiem

to dajcie znac ile zaliczyliscie trafien w tlumie po takim przetoczeniu bonus za osoby z puszka , (taki WOŚPowy carmagedon)

Cytat:
2007-01-11 12:15:33, maxymilan pisze:
(taki WOŚPowy carmagedon)

jak ja dawno nie gralem w tak kultową gre jaką jest Carmageddon

Cytat:
2007-01-11 08:39:38, Sp4rkY pisze:
Ktos bierze udział w organizacji WOŚPa? Moze cos zrobic zeby LKP miało jakiś wkład My planujemy w Lublinie przetoczyć sie ładziankami przez jakąś wieksza impreze, pewnie pod zamkiem

HHeee he a która Ladka idzie na licytacje. chyba mojej z garazu nie wyciagniecie......

moja ladna dziś brała udział w paradzie starych aut po ulicach wrocławia o później była na licytacji różnych różności na jedym z parkingów w centrum miasta. wrzucę jakieś foty

Cytat:
Garbusiarze i Miniacy trzaskali faktycznie sporo fotek, ale nie zabrakło na tej paradzie również przedstawiciela Zastaviarzy w mojej skromnej osobie. Wrocławska Parada Youngtimerów z okazji XV finału WOŚP odbyła sie w niedzielę o godzinie 10. Kawalkada około 25 youngtimerów reprezentowanych głownie przez garbusy, klasyczne mini, wartburgi 353 ale także jedną ładę 2103 (rogaty) i zastavę 1100 (autor) wyruszyła o godz. 10 rano z parkingu pod Urzędem Wojewódzkim. Przejechaliśmy trasą WZ do centrum miasta - rundka honorowa na placu Solnym - a następnie ulicami Grabiszyńską i Hallera na parking pod centrum handlowym Borek. Tam zaparkowaliśmy na wydzielonym do tego celu fragmencie parkingu gdzie ludzie robiący zakupy mogli oglądać nasze auta, miedzy którymi chodzili wolontariusze WOŚP kwestując wśród oglądających. W ten sposób właściciele youngtimerów z Wrocławia i okolic wsparli szczytną inicjatywę zapoczątkowaną przez Jurka Owsiaka juz 15 lat temu. W Paradzie uczestniczyły również auta uczestników rajdów terenowych 4x4, obowiązkowo utaplane w błocie na przesadnie wysokich zawieszeniach. Bardzo podobał mi się sposób zorganizowania przejazdu przez miasto. Nie posiadaliśmy eskorty policji a taka kolumna samochodów nie była w stanie zdarzyć na pojedynczej zmianie świateł. Tutaj z pomocą przyszli sami uczestnicy parady ustawiając sie, z odpowiednim wyprzedzeniem po dwa samochody w poprzek wszystkich skrzyżowań przez które przejeżdżaliśmy, tak ze dzięki krótkotrwałemu wstrzymaniu ruchu cała kolumna mogła bez rozdzielania sie przejechać przez miasto. Nie wiem czy to było wcześniej planowane ale wyszło bardzo sprawie - tutaj wyrazy szacunku dla organizatorów. Niestety, obserwując samochody uczestniczące w paradzie można było dojść do wniosku ze zostali zaproszeni na nią tylko członkowie klubów zrzeszających posiadaczy mini, garbusów i wartburgów, bo z drobnymi wyjątkami, tylko te marki były reprezentowane. Następnym razem proponuje bardziej rozreklamować tę inicjatywę tak aby auta biorące udział były bardziej zróżnicowane i liczniej przybyłe.

GL - LKP i FSA -AK na mini sprincie z okazji XV finału

a tu (na chomiku) Ariiego i moj przejazd na Mini Sprincie na torze w Lublinie
z okazji WOŚP
ZOBACZ 23,6MB AVI

jezeli w/w link nie bedzie dzialal to moze TEN

[ wiadomość edytowana przez: arii82 dnia 2007-01-15 16:20:34 ]

Świetnie zmontowany film... Sparky obroty były bardzo pokazowe