MotoNews.pl

[903] pompka paliwa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
krótkie pytanie pytanie:

czy w 903 od 127 pompka paliwowa to to samo co 126/125/fso??
czy wszystkie parametry zwiazane ze skokiem laski popychacza i krzywki sa te same

mam przy 903 taka fajna z recznym pompowaniem (po braknieciu paliwa w komorze pływakowej mozna sobie pumpnąc) ale raczej jest niesprawna..

pozdrawiam

w polonezie mozliwe ze mialem taką samą. miała z boku taką łapke którą można było podpompować. po długim postoju auta wystarczylo tam podpompowac i wiadomo bylo ze paliwo jest w gaźniku.

Na 100 % jest taka sama....Fiata Fiata 127 i dokaldnie taka sama pompke montowalem

ja kiedys walczyłem z pompka i w moim 1.1 zastawa była inna niz w 126 p a 127 to podobny motor nie?a co do tych pompowanych pompek hehe to wiem ze sa takei w ładach i pasia do 1.1. ale nie wiem czy to podejdie.

pozdro

popmka z Zastavy jest inna...osobiscie w tym tygodniu sie nie tym przejechalem...w maluchu os na ktorej jest palec membrany jest znacznie blizej niz w Zasatavie....wiec na bank nie pasuje.
Ale pompka z malucha idealnie pasuje do 127!

No, jeżeli będzie pasować mechanicznie w miejsce oryginalnej i jeżeli będzie się zgadzał skok popychacza, to można wtrynić z 126. Jak będzie problem, zawsze można zaaplikować elektryczną...