MotoNews.pl

Aktualizacja strony www.126fan.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Wlasnie zaktualizowalem strone www.126fan.pl. Pojawilo sie ponad 180 mniej lub bardziej znanych zdjec klubowiczow Fana jak i F&F oraz troche opisow.
Milego ogladania
Uwagi mile widziane

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2004-01-12 00:28:15 ]

wedłóg mnie super!!!!!!!!!!!!

To jeszcze swoj opis mi podrzuc i bedzie git

swap center? tak jak bym juz widzial podobny dzial na jednej stronce czyzby kolejny zapozyczony pomysl?

Nie zapozyczony - u mnie dzial przeszczepy istnial w galerii od samego poczatku istnienia strony. Zmeiniona tylko zostala nazwa i usytematyzowane tematy. Zebranie wszystkiego do tzw kupy chyba nie jest niczym nadzwyczajnym. Skad mialbym zapozyczac pomysl?
Poza tym gdybym chcial byc upierdliwy to poprosilbym cie o pokazanie strony, na ktorej znajduje sie dokladnie to samo co u mnie, lecz nie czynie tego, bo wiem, ze nigdzie takiej strony nie ma.

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2004-01-12 09:23:00 ]

No ładnie teraz wygląda.... jest lepiej i tak trzymaj

Dużo linków nie działa...

Cytat:
2004-01-12 09:20:52, Zuraw pisze:
Poza tym gdybym chcial byc upierdliwy to poprosilbym cie o pokazanie strony, na ktorej znajduje sie dokladnie to samo co u mnie, lecz nie czynie tego, bo wiem, ze nigdzie takiej strony nie ma.

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2004-01-12 09:23:00 ]

ale sie kolega wzburzyl wrzuc na luz Chodzilo mi tylko o nazwe dzialu, ktora (w identycznej postaci) duzo wczesniej pojawila sie na stronie porthosa, Fotki sa ok, w szczegolnosci ten czerwony 126 z zastawka... A jesli chodzi o pomysl to cytujac ze story porthosa;
Cytat:
3.XI. 2003

Ze spraw organizacyjnych:
-dział tuning został zastąpiony działem Swap's Center - w necie krąży bardzo wiele stron o przeróbkach serca malca, a jak na razie nie zauważyłem aby była jakaś strona zajmująca się przeszczepami...więc będe pierwszy

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: maniac dnia 2004-01-12 14:26:36 ]

czemu widze cala stonne odwróconą?.... tez tak macie? czy to tylko u mnie ?

EDIT:
ok juz nie wazne, www.126fan.prv.pl jest odwrocone, a www.126fan.pl jest dobrze, nie wiem o co chodzilo...

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: klr dnia 2004-01-12 15:48:11 ]

I dalej nie ma nic ze planowany Zlot w czerwcu tego roku na Słowacji....
Wiele stron w linkach nei działa juz dobre pare mcy .......

Cytat:
2004-01-12 14:22:48, klr pisze:
czemu widze cala stonne odwróconą?.... tez tak macie? czy to tylko u mnie ?

EDIT:
ok juz nie wazne, www.126fan.prv.pl jest odwrocone, a www.126fan.pl jest dobrze, nie wiem o co chodzilo...

Wlasnie o to

Cytat:
2004-01-12 14:11:21, Yaninnya pisze:
Dużo linków nie działa...

Np?

Cytat:
2004-01-12 14:21:45, maniac pisze:
ale sie kolega wzburzyl wrzuc na luz Chodzilo mi tylko o nazwe dzialu, ktora (w identycznej postaci) duzo wczesniej pojawila sie na stronie porthosa, Fotki sa ok, w szczegolnosci ten czerwony 126 z zastawka... A jesli chodzi o pomysl to cytujac ze story porthosa;
Cytat:
3.XI. 2003

Ze spraw organizacyjnych:
-dział tuning został zastąpiony działem Swap's Center - w necie krąży bardzo wiele stron o przeróbkach serca malca, a jak na razie nie zauważyłem aby była jakaś strona zajmująca się przeszczepami...więc będe pierwszy

pozdro

Nazwe dzialu rzeczywiscie podejrzlaem u porthosa, ale szczerze mowiac nawet nie przeczytalem informacji "Ze spraw organizacyjnych..." No bo w sumie co tu mozna wymyslec - prawda jest taka, ze wszystko rozpindrzone po ieci jest i nikt jeszcze tego wszystkiego nei ogarnal, poza probami poczynionymi wstpenei przez Porthosa...

Uwazam ze stronka rewelacyjna, i chyba smialo mozna powiedziec ze jest w scislej czolowce... oby tak dalej

pozdrawiam

Ja nie znam lepszej strony informacyjnej o maluchu FULL RESPECT Zuraw .

Pozdro.