Problem natury komputerowej.TOYA net

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktoś ma łącze w Toya net?może?bo mam taki problem mały ..
wstawię mój list mailowy który wysłałem do admijna sieci, może Wy pierwsi mi pomożecie >
Cytat:
Witam.
Jestem Waszym internetowym klientem od niedawna.
Założyłem konto , natomiast z założeniem strony mam poważny problem.
Nie mogę jej "wrzucić" na serwer mimo, że zainstalowałem sobie zalecany przez Toya.net program Ws_ftp95LE. Przy próbie połączenia się z Waszym serwerem wyświetlają mi się następujące komunikaty:
331 user Sylwek1 OK Password required
PASS (hidden)
530 Authentication failed, sorry
! Logon Failure, so quiting

Nie bardzo wiem w czym rzecz. Czy wina leży po stronie mojej, programu Ws_ftp95LE (sciągniętego z Waszej strony) czy też chwilowego niedostosowania serwera Toya.net..

Proszę o wyjaśnienie mi tej kwestii oraz pomoc w dalszym postępowaniu.
Z góry dziękuję.
Sylwek1

ja mam lacze w Toyi, ale nigdy nie zakladalem u nich strony. Co mozesz zrobic:
sprawdz jeszcze raz login i haslo.
Sprobuj uzyc klienta FTP wbudowanego w system Windows: ftp.exe (TEKSTOWY).
Sprobuj sie tez zalogowac telnetem na to konto, bo wydaje mi sie ze Toya zaklada konta shellowe i umieszczenie strony na serwerze to jej wrzucenie do katalogu .public_html. Ale tego ostatniego to pewien nie jestem.
pozdrawiam
cybertec

Ależ owszem wrzucenie u nich stronki to rzeczywiście wrzucenie do katalogu public_html..... hasło i login wpisywałem już setki razy program skonfigurowałem jak zalecają w ich POMOCY.... i kurcze nadal nic

a probowales sie polaczyc z serwerem telnetem. Ale boje sie ze masz zle haslo i stad te problemy. Ale sprobuj jeszcze zalogowac sie z uzyciem telnetu.
pozdrawiam
cybertec