Gdy zakupiłem go w listopadzie 2004r wygladał mniej wiecej tak:
Po kilku miesiacach a mianowicie w czerwcu wyglad nieco sie poprawił:
W miedzyczasie przybyło jeszcze pare zmian, głównie we wnetrzu i auto obecnie wygląda tak:
Od tego czasu trwały dalsze prace i m.in. zagoscił we wnetrzu taki gadzet, oraz zmienila sie kierownica której obecnie fotki nie posiadam:Tak wygladaja drzwi z silnikiem:
TAk przedstawia sie tapicerka bez korbki. Do zaslepienia otworu wykorzystany został własnie element z korbki.
A tak zostały zaadaptowane właczniki w konsole:
Z zewnatrz auto wyglada tak, z tym ze juz z inna antena od CB:
A tutaj opis słowny modyfikacji:
kierownica Raid,instalacja LPG, głowica splanowana 0,6mm, okrągłe białe zegary(projekt by LifeGuard), wakuometr(własna konstrukcja),zegarek z Lady, podswietlaniy schowek i półka pod schowkiem, konsola lewarka od PN-a, podswietlane właczniki, płynna regulacja dmuchawy, kieszenie na drzwiach od PN-a, dystanse na głosniki 16,5 cm, welurowe dywaniki,alarm + centralny,ciemne szyby tył,skórzana gałka i mieszak,IG Relax wraz z tylna kanapa,"krótki"kolektor ssacy, alu 5.5" 13" ET 18 , instalacja głosnikowa + wzmacniacz, instalacja pod halogeny przednie, działajace kontrolki w liczniku - narazie nie działa kontrolka zapietych pasów, zrobione przednie zawieszenie.
Klocki Ferrodo + b.dobrze działajacy reczny,
kolektor GSI, I tłumik Caro, el szyby przód,pompka spryskiwaczy z Vectry A.
Na montaz ew. wymiane czekaja:
nowe tarcze hamulcowe przód, podgrzewanie foteli, , pompa wody, wspomaganie, silnik krokowy + emulator do inst. gazowej, wyciszenie komory silnika(jeszcze mi za głosno).
Narazie tyle!
[ wiadomość edytowana przez: KraseK dnia 2006-09-01 11:45:18 ]

) Przez ten okres Kizior stał nie jezdzony w garazu.
I przy tym wszystkim, przypomina mi sie, ze slowo "KIZIOR", jakze pieknie charakteryzujace nasze pojazdy, pojawilo sie w Warszawie, roku panskiego 2004, kiedy to jacys dresiarze opisali spajkowego Wziuuta tym pieknym slowem. Za to im dziekujemy niniejszym. Kizior "sie przyjal" w kazdym razie.