| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Maciey BMW 730i Słupsk | 2004-04-07 10:49:57 Witam mam skrzynke automat Omega A 2.0 - czy jest ktos chetny i ile moglby za nia zaferowac?
Jezdzi ciagle w omedze chodzi na prawde elegancko nie szarpie nic itp. Wada jest to ze gubi olej, nawet nie patrze skad bo nie ma sensu robic. co jakies 5 / 10 tysiecy dolewam z litra oleju i jest ok. Mysle czy sobie autka na manuala nie przerobic stad moje pytanie - a noz ktos da mi za nia tyle ze bedzie mnie stac na przekladke. Powtarzam automat jest dorby ale jakos kurcze lubie jezdzic spotowo i przydalo by mi sie sprzeglo manualne.. Albo omega 3.0 dual ram wtedy moze byc nawet automat Wiec jesli ktos chce to niech mi napisze ile moze za skrzynke zaoferowac na maila : maciej-ek@wp.pl albo numer Gadu gadu 3324860 mysle ze to ze skrzynia dalej jest zamontowana to duzy plus bo ewentualny kupujacy po prostu sobie zobaczy jak dziala |
psinthos LOB NET MEMBER SternenFlotte Warszawa | 2004-04-07 12:33:47
Jezeli CO 5kkm dolewasz litr ATFu to znaczy, ze w trakcie eksploatacji w pewnych okresach czasu wystepuja BARZO DUZE zaburzenia w poziomie ATFu w skrzyni. To niezbyt dobrze jej robi... Nawet niewielkie odchylenia poziomu (szczegolnie in plus) w stosunku do prawiodlowego zakresu sa szkodliwe dla skrzyni. Koniecznie ja uszczelnij i nie praktykuj podejscia 'jak wycieknie to dolewam'. Zmasakrujesz skrzynie. |