Zakupiłem nowy dupowóz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ano jak w tytule - zakupiłem sobie nowy dupowozik. Rocznik 1990, 1500 cm3 cena całe 1200 zeta. Kolor jedynie słuszny czyli borbowy.
Mechanika przyjemniutka, blacha nie tragiczna - do poprawki dół prawych przednich drzwi i tylne lewe nadkole. Podwoznie i zawieszenie miodzio. Troche trzeba popracować nad wnętrzem ale nie jest żle. Na wiosnę troszkę włókna szklanego, puszka szpachli, 2l lakieru i autko będzi super. Ma wytrzymac 2 latka a potem przesiadka na 2110.

Cytat:
2006-12-15 23:01:51, andrzej_krakow pisze:
Ano jak w tytule - zakupiłem sobie nowy dupowozik. Rocznik 1990, 1500 cm3 cena całe 1200 zeta. Kolor jedynie słuszny czyli borbowy. Mechanika przyjemniutka, blacha nie tragiczna - do poprawki dół prawych przednich drzwi i tylne lewe nadkole. Podwoznie i zawieszenie miodzio. Troche trzeba popracować nad wnętrzem ale nie jest żle. Na wiosnę troszkę włókna szklanego, puszka szpachli, 2l lakieru i autko będzi super. Ma wytrzymac 2 latka a potem przesiadka na 2110.

no dobra andrzejku.. ale z tego wynika w sumie nic
po za tym ze auto jest bordowe ma silniek 1,5 i ma 16 lat

czekam na foto

Cytat:
2006-12-15 23:08:03, arsen pisze:
no dobra andrzejku.. ale z tego wynika w sumie nic po za tym ze auto jest bordowe ma silniek 1,5 i ma 16 lat

No a czego szukałem?????? . Przeca nie Golfa

peugeota??

Cytat:
2006-12-15 23:10:33, andrzej_krakow pisze:
No a czego szukałem?????? . Przeca nie Golfa

a co z kopiejka??

Cytat:
2006-12-15 23:13:48, arsen pisze:
a co z kopiejka??

Stoi i czeka na lepsze czasy lub na lepszego kupca - bo za 500 zł jej nie pozbędę się przecież.

Cytat:
2006-12-15 23:15:08, andrzej_krakow pisze:
Stoi i czeka na lepsze czasy lub na lepszego kupca - bo za 500 zł jej nie pozbędę się przecież.

niedawno poszła jedna za 499 z silnikiem 1,5 pogadamy jak wróce do pracy...

Rozumiem, ze 2109 już jest opita?

a ile chcesz za swoją??

Ale naprawde nie sadziłem że Samarką się tak przyjemnie jeździ. Dopiero w Słomczynie zrobiłem sobie przejażdżkę Samarką Huey'a i mi się bardzo spodobała. Więc zakupiłem sobie takowy sprzęcik. Ale i tak zbieram kase na 2110.

Cytat:
2006-12-15 23:21:40, rogacek pisze:
a ile chcesz za swoją??

Za dużo w stosunku do cen rynkowych Wiesz jak to jest, ta więź emocjonalna i wspólnie przejechane dziesiątki tysięcy kilometrów

moja została wyceniona na 1600 zetów przez rzeczoznawcę

No to dałeś 2 razy więcej niż ja Moja jużprawie rok jeździ. Teraz brat ją dosiada, to może mieć problem z przeżyciem kolejnego
Ale masz racje - sympatyczny to dupowóz.

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Cytat:
2006-12-15 23:28:58, Yanosik pisze:
Teraz brat ją dosiada

yanoooo nie to zebym sie czepiał ehehehe

Witam
Cytat:
2006-12-15 23:22:05, andrzej_krakow pisze:
Ale naprawde nie sadziłem że Samarką się tak przyjemnie jeździ. Dopiero w Słomczynie zrobiłem sobie przejażdżkę Samarką Huey'a i mi się bardzo spodobała.

Akurat Karolową Samarką jeżdzi się zaprawdę sympatycznie, jest naprawdę zadbana i w niej nawet nie przeszkadza ...przedni napęd
A tak poza tym gratulacje
A co do 2101, sam kiedyś myślałem o 2 gim aucie w takim stylu, ale na razie mam 2 7mki

Cytat:
2006-12-15 23:39:42, sheriffnt pisze:
Witam, ale na razie mam 2 7mki

i to najlepszy układ

ja miło wspominam posiadanie 2uch 07 jak sie jedna zepsuła to siadałem w druga nie było takich skoków jak teraz z puga do łady z łady do puga... np dzis wróciłem łada z wawy a jutro polece na biłgoraj pugiem.... bedzie spot znowu klapne w łade... i tak wkółko

Gratuluję zakupu i życzę dużo zadowolenia z użytkowania autka, podobnie jak to jest w moim przypadku, samarka to naprawdę fajny dupowozik

PS. cieszę się, że miałem spory udział w przekonaniu cię do zakupu tego auta

Cytat:
bedzie spot znowu klapne w łade...

MISTRZUNIU A KIEDY TY OSTATNI RAZ BYŁES NA SPOCIE ŁADA
bo przewaznie wracasz tym francuskim badziewiem z bułgarii

Cytat:
2006-12-16 00:05:19, krzychuk pisze:
MISTRZUNIU A KIEDY TY OSTATNI RAZ BYŁES NA SPOCIE ŁADA bo przewaznie wracasz tym francuskim badziewiem z bułgarii

jak to kiedy... wtedy kiedy tobie sie dupki nie chciało ruszac na spot.. czyli dosc czesto...