Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() dymek255 carina e bielsk podlaski | 2007-08-01 14:55:17 sprawdź czy niz sie nie przykleiło do wewnętrznej wtrony felgi jakieś błoto. czy opona niema jakiś uszkodzeń. lub jeszcze wedłuk mnie to gumy drążka stabilizatora zdejmiesz koło to zobaczysz czy sie wyrobiły. jak zdejmiesz koło to sprawdź tarcze czy jest cała mogą być przegżane i przy hamowaniu wibrują. |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2007-08-02 09:48:15
Rzuć okiem na tarcze hamulcowe. Pozdro. |
guttierez ->Toyota Parking Only<- Toyota Carina E Kombi białystok | 2007-08-04 10:21:36 Kurcze mam nadzieje ze nie są to tarcze hamulcowe. Znajomy mowil ze miał podobny problem to mu wymienili wachacze czy koncowki wachaczy cos takiego nie berdzo sie znam na tym bo to moj pierwszy samochod. A te stuki z koła to mozliwe ze guma na stabilizatozre bo wyglada to tak jakby meta o metal walil straszny stuk. A najgorzej ze za tydzien wybieram się w trase i chcem to zrobic przed wyjazdem. A jaki moze byc orintacyjne koszty wymiany tego drążka kierowniczeg i tarcz? |
![]() robertog TOYOTA DRIVER Warszawa | 2007-08-04 10:47:12 zależy od firmy drążek kierowniczy w JC od ok.30 do ponad 80 zł + do tego dolicz od razu końcówkę drążka - 30-55 zł
tarcze od ok.60 do nie wiem 500zł za jakieś profesjonalne za sztuke oczywiście. pozdro |
guttierez ->Toyota Parking Only<- Toyota Carina E Kombi białystok | 2007-08-04 11:25:48 Aaaaa jak tak to nie jest tak zle chyba zeby trzeba było by wymienic te wszystkie czesci odrazu to troche uzbiera się wydatków ale mam nadzieje ze nie wszystko padło hehe moze cos jeszcze trzyma sie cało oby ![]() |
![]() robertog TOYOTA DRIVER Warszawa | 2007-08-04 15:05:06 Pamiętaj, że po wymianie drążka musisz ustawić zbieżność - w Warszawie koszt ok.50zł |
guttierez ->Toyota Parking Only<- Toyota Carina E Kombi białystok | 2007-08-04 16:19:34 A to jeszcze sie zobaczy u mechanika czy to napewno drązek a nie cos innego, stuki w kole to pewnie jakies gumka na stabilizatorze albo łacznik stabilizatora
A wibracje na kierownicy to pewnie ten drazek lub wachacze a zbierzność i tak przyda sie ustawic bo od kupna nie była ustawiana |