| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
katano81 SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara - była warszawa | 2004-07-18 00:35:42 Rozebrałem deske rozdzielczą i zauważyłem trzy przekaźniki u góry po lewej stronie. Wiem że to wyposażenie fińskich wersji, które włączaja postojowe po prawej lub lewej jak zapłon jest wyłączony. Jest tylko jeden problem... Jeden z przewodów jest odciety i nie wiem gdzie on szedł.
Może ktos kto ma wersje Fińska mógłby pomóc bo poprzedni właściciel nawywijał w kablach. I jeszcze chciałem sie spytac czy ktoś wymieniał stacyjke węgierska na ruską w wersji fińskiej ( węgierska 7 kabli , ruska 6 kabli ) i czy działało bez kombinacji ????? |
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | 2004-07-18 09:06:49 He he u mnie po podmince na ruska szalały wszystkie kontrolki.Niestety mosiłem odlączyc juz na stałe biały przewód od kostki,co wykluczyło wlączanie kierunkowskazem swiateł,pozatym niestety,przewod czarny przy stacyjce nowej nie miał odejścia masy pod deską znajdziesz po prawej stronie złączke bezposrednio do uchwytu kolumny kierownicy trzeba ze starej podmienić.Jest mozliwość wstawki przewodu aby nowa stacyjka chodzila jak stara trzeba przewód przylutowac w wolne miejsce ale robiąc to nalezy uważać na element plastikowy bo szybko sie topi. |